::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, September 9, 2008

Pezen ke-4

Wahhhh
Dah 8/9/2008 aku still get my pezen..
huhuhu terharu..terharu...
(cehhh padahal memaksa owang kasi tu muahahahah)
Macam tau jek pe yang dikasi ni..
Berdoa gak ni jangan mende yang sama kan

Wahhh dah kasi siap nak pinjam ekk..
Mana bleh camni..
Tak aci ni ekekekek

Tadaaaaaaaaaaa....
Kan dah kata mesti novel..
Berdebar gak la kan kot2 terbeli novel yang aku dah ade...
Anyway thanxxxxxxxxx LINA..........
Nanti pas aku baca aku bagi ko pinjam ek heheheh
Wahh tambah koleksi novel aku..
Walaupun bukan dari Alaf21 tapi aku ase 'puteri andalas' ni salah sowang penulis Alaf21 gak..
Takpela..wutever is it, aku ske baca novel n isi kandungannye yang menarik heheheh



2 luvbites:

Azlina Binti Mohamed Yasin said...

wahhh... dpt novel, sape lar yg bg tu ek... siap bg pesanan lg tuh... hahahaha!!!

atty's said...

kty pun nak pinjam gak tau.nanti..