::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, September 18, 2008

Tukar beli emas

Keluar jek dari Giant, ade sowang Cina tu plak tarik aku masuk kedai emas dia..
Kebetolan plak memang aku nak tukar emas lama ke emas baru so ikut je la kan hehehe

Aku yang sedang membelek2 emas yang ditawarkan...
Ermmm cantek..cantek...


Aduussss anak2 dara ku ini..
Melemahkan nafsu kelaparan aku huhuhu
Makan eiskrim uhuks...
Nak skeettttt..........

Kowang..cantek tak?
Takla tebal mana..
Ni jek aku mampu..
Aku takde takpe tapi biarla anak2 aku berhias...

Nie plak free gift dari kedai emas tersebut..
Okla kan...
So arini aku dah pakai sebab aku pakai baju batik pink karer arini ekekek..


Huhuhuhu cayangkan rantai tangan kristal aku ni...
Emas yg menyambung2kannye terlalu nipis sampai dah 3x aku sambungkan..
Bila nak tukar emas lbh kasar sket, pruntukannya sebanyak RM3..4rat aduhaiii..
So nampaknye aku kena simpanla dulu niat tu..
Aku ske tol kristal ni cuz gelang kaki aku pun jenis kristal gak uhukss

6 luvbites:

nasazfrog... said...

wah cantiknyer... alorr teringat gelang emas dek wani tercicir mase g jom heboh kat jb aritu.. :(

CuTeMiUt78 said...

wah...channtteekk.. ler.. sama ler kita suka sgt ngan kristal

atty's said...

cantek bangat ,,ok ler tuu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ibuuuuuuuuuu....

adik nak gak gelang bawuuuuuuu...

uwaaaaaaaaaaaaaa mentang2 arr adik jauh di perantauan...ibu dah lupa kan adik ek...

=(

Lina said...

ena aku nak gelang yg free gift tu bole hehehe....

lochoe said...

cntik emas2 tu, next time kalau nak tuar boleh lawati website kami ye kak http://www.hafizjewel.com , kami beli emas pada harga tertinggi, akak boleh untung lagi banyak dari tukar kat kedai emas biasa...