::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, September 23, 2008

Gelang pemberian

Nie gelang pink ni aku dapat masa tukar beli emas kat Giant tu la ihikss

Gelang ni plak En Khai yang kasi masa dia p Sabah dulu..

Gelang ni baru2 ni dapat masa aku tunjuk kupon kat Wah Chan ngehngehngeh

Gelang ni mak aku yang kasi n beli kat Sabah gak..
Bukan dia la p tapi org jualkan...

Gelang ni dak opis Fazley yang kasi masa bercoti ke Sabah gak dulu..

Banyak dr Sabah n free gift jek kan..
Nak beli sndiri malas le ekekekek
Anyway tima kacih la ekkkk ihiksss


3 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

ena... emmm.. kenapa erk..kita punya hobi sama..kumpul gelang

PerantauSepi1306 said...

yg pink tu sweet je... ;D

nurul said...

wah2 dasyat ah collection u.. ;)