::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 8, 2008

4 Oktober 2008


Tarikh pe tu ek?
ekceli aku pun lupa...
tetiba aku dapat sms dari my hubby..
pelik gak! dok satu umah..pesal plak bersms2 ni...
'SELAMAT ULANGTAHUN KITA YANG KE-6'
kijam kan aku sbg sorang istri sampai lupa tarikh kawen sdiri ahakss
uiksss....
(hubby aku kan tak romantik so okla tu kan atleast dia igt tarikh keramat kami ekekek)
tak sangka...dah 6 tahun dah perkahwinan aku ngan dia...
dikurniakan dua orang putri comel lagi cerdik...
Alhamdulillah...aku bersyukur denganMU Ya Allah kerana sentiasa memanjangkan usia kami serta usia perkahwinan kami..
Kerana izinMU kami masih disini dan begini...
Terima kasih Ya Allah...

Disebabkan tak ingat so sambutannya utk tahun ni takde la...
Hanya ingatan jek la..
Ekceli kan... kowang nak tau tak...
4 September ~ besday aku
4 Oktober ~ aku kawen
4 November ~ stat bercinta ngn hubby ekekekek
cantek kan tarikh2 tu...

Ermm disebabkan ni enibeseri aku yang ke-6...aku nak 'pezen'kan kowang pic2 aku masa aku tunang shinggalah aku tawen... nak tgk tak? ihiks....
(cam la glemer sgt kan ahaks..)


10 luvbites:

nurulz said...

so sweet..moga kebahagiaan akan terus mengiringi kehidupan akak sefamily..

nurulz said...

tak pandai la kak nak cakap hk..
sikit2 boleh la..
nak pergi market senang ..hehe..

Suki Cida said...

sweetnya... hahah meh kutuk sikit... ena mmg kijam oooo... biasa lelaki luper tarikh and you are so lucky he would remember the day... ayamak... terharu la...

happy anniversary to you and husband ek... dah ada dua... bilo mau tambah sorg lagi?

Cabutttttt

Lina said...

aku rasa ko yg beria countdown anniversary ko alih2 ko yg lupa ish... ish... ish... klu ayen yg lupe tu dah sah2 ko menyentap kan... sib baik dpt laki mithali ahakksss...

atty's said...

happy anniversary for ena..& hubby

semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

Ena said...

ekekekeke
tima kasih sumer ihiks...
ekceli bukan lupa cuma kat kepala ingat 4/11 punye... lupa plak yg den tawen awal sbulan ekekekeke...

B, sowy ek...
nanti kiter bg sumtin tau wpun lewat sket ihiks...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sho shuwit ler kanda...
cakpong cakpong..kekkeke

Ayen said...

time kasihlaa kpd sume yg memuji ayen ni mithalilaa apelaa,hahaha...sori tuan punye blog yek coz gune ruang ni nak ucap time kasih,kuikuikui...

Ena said...

ek elehhh ngengada la tu owang puji dia bwekkkk :P

Riezal said...

cute korang dua ni..neway.. happy aniversary.. ena.. moga senantiasa berbahagia selalu.. :)