::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 22, 2008

Rinduku...

Hehehehe
sowy la kowang sebab takde entry terbaru dari aku...
Ikutkan bukannye takde citer malah banyak ngat mende aku nak luahkan cuma lately ni aku cam kureng mood sket so hanya ske lawat blog2 kowang n drop a comment jek...

Ermmm arini mood aku cam ase marah ade..frust ade... nak maki pun ade... sakit ati pun ade... nak nanes pun ade...bengang pun ade n macam2 la ape yang aku rasa ni...
Adehhh bile la nak larik moody ni dalam diri aku...
Kowang penah windukan diri kowang yang dulu tak ataupun diri kowang yang dulu sama jek ngan diri kowang yang sekarang ni?
Bagi diri aku plak, aku windukan diri aku yang dulu... diri aku yang penuh hepi go lucky sampai owang kata aku ni takde masalah dalam idop cuz asik ketawa jek walhal tika tu aku banyak gak masalah cuma ntah mayb sikap hepi go lucky aku tu leh lindung segala duka lara yang aku rasa... Tapi bila umo makin meningkat, sikap tu dah takde dalam diri aku.. Ilang ntah kemana...
Aku pun tak tau...
Bile aku moody, aku dah tak reti nak selindung.. aku dah tak reti nak ketawa dengan seikhlas dan segirangnye... Aku dah tak reti sumer tu... Aku windu akan diri aku yang dulu... Teramat windu..
hurmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

psssttttt...lupa nak btau.. arini aku bekpas, save bajet sebab pe? sebab YB Shafik Fauzan banjer aku n kawan aku makan muahahaha... Moga panjang umo ADUN aku tu ekekeke... Tima kasih..


7 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

errrmmm na.. ko sakit ke.. tapi kan walaupun rasanya baru kenal ko.. aku tau ko ni memang happy go lucky.. suka tau kawan ngan ko.. suke baca n3 ko.. tapi bila ko camni.. cam tak seronok ler plak.. aku pun windu gak ko yg dulu..

Ena said...

hahahah
ko windu aku yg dulu? ekekeke
aku pun ske kawan ngn ko, walaupun baru kenal tp ko best tau, cayang ko!!! nnt nak jmp ko mggu depan leh? ihiks...

Suki Cida said...

erm kenapa ni... ada masalah ke? bila ada masalah mmg kita akan selalu murung... take it easy... ena perlukan rehat kot... tak seronok la muddy2... senyum... senyuman ena manis per....

Ena said...

ekekeke cida,
puji2 ni nak suh banjer donut ke :P

CuTeMiUt78 said...

ko nak jumpa aku minggu dpn..? ko nak jumpa kat ne..??

Ena said...

adehh cute...
takde komunikasi len ke aku nak borak2 ngn ko ni?
ko ade YM tak? kalo ade klik YM aku tu...

nurul said...

weh shining banget kamu punya cincin tu? hehe......... mahal kot....