::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, October 14, 2008

Kakak tak sihat

Pas makan, kitaowang singgah ke klinik plak..
Kakak akhir2 ni asik batuk jek..
Bunyi cam kering tapi biler tido bunyi cam berkahak plak sampai muntah banyak kali..
Sian la plak.. bg makan obat dh abis sbotol pun masih camtu gak..
So kitaowang decide bawak dia p jumpa doktor plak, manala tau kot2 doktor bg anti biotik kan..
Aku slalu p klinik ni..
Klinik ni dekat ngan opis aku gpun anak2 aku cam dah sebati ngan obat kat cni...


Tengok anak2 aku... pantang tol jumpa buku mesti membaca hehehe
Moga jadi ulat buku ni sampai besar tau Kakak n Adik..
Ibu dan Abah nak tengok kamu berdua berjaya..
erk! cam pesanan bile dah tua jek ihiks..

kami yang sabar menanti..
dalam ati membara dik nun...dah sejam dah ni...
Prot yang dah kenyang jadik lapar smula ni HUH!!!
Betak klubi sungguh rr...
Ermmm tak bape ramai pun owang cuma serbisnye lembab tol la...
Akhirnye no aku dipanggil jua ihiks..
Laju jek aku tarik Kakak hehehe

Doktor kata tu satu perkara yang biasa...
Dia hanya bagi obat batuk yang aku biasa bg tu.. tak perlu antibiotik sebab Kakak tak truk ngat batuk...
Cettt kalo aku tau camtu, ek takyah tunggu berejam2 HUH!

Abah dan Kakak amik obat!
Jom balikkk...
Ibu letih dah ni...



5 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

la..ciannya kakak.. tapi bagus gak..ko dah bawa dia g check na.. klu tak mana ler tau kan lagi teruk plak batuknya tu..

atty's said...

kena rajin makan ubat tau

Lina said...

mmg lepas raya ni musim org demam+batuk+selsema lar... anak ko ok lg sng makan ubat anak aku cam org kene pukul kalo nak kasi ubat...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cian ibu...letih ek...takper...bro ayen ado...leh picit2kan yg mana letih tu....(^_^)

PerantauSepi1306 said...

adoyaiiii part tunggu sejam tu mau hangen jer kan... hmmm cube try kasik minum air honey suam (2 spoon of honey + warm water) pepagi... my doc kasik this tips sbb ari tu dua bulan batuk ala2 kahak tak kuo ...