::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 13, 2008

Window coping + makan

Slama ni aku keje, aku banyak lepak kat opis...
Dulu..dulu..dulu lebih ske tido dalam bilik fail tu tapi skang aku banyak ngadap pc jek...
Sesambil ngadap pc dengarla mp3..
Sejak hadirnye kawan baru aku kat opis 2org ni, barula aku ase bernapas sket leh jalan2 kuar dari opis ekekeke
Disebabkan rehat ari jumaat panjang so kitaorang decide nak p jalan2 Megamall...
Teman dak ni berangan nak beli itu ini pas dapat wit gaji minggu depan so layan je la...sian la plak heheheh


Pas letih2 window coping, kitaorang p mlantak plak...
Pe la yang dorang ni pandangkan tu...
Ade cicak ke aper tu?

Aku pilih menu Rojak Ayam...
Tu pun kongsi ngan orang depan aku ni..
Catu pemakanan, kenala camtu...
Mujur gak tak order dua, tak sedap langsung!!!

Asyik kazen aku kat sbelah ni makan kan..
Memula window coping bertiga, tetiba kazen aku kol nak join so makan2 berempat la hehehe

Kami 4org yang sempoi, slamber lagi ganeh ngehngehngeh...
Ganeh ker?
Tenkiu pinkygurl bawak kitaorang rewang2 p Taman Gelora ekekekeke



3 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

wah kemain lagi ko erk.. asyik makan.. makan..dan makan...

Ena said...

wehhh
aku kongsi weh...
tak makan spinggan pun huhuhu

lie_nurulz said...

sedapnya la dok msia..
g makan kat gerai2 mcm tu.
xsabo nak balik...