::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, October 31, 2008

Dua dalam Satu

Dua tiga arini banyak tol jemputan ke open house...adehla..terpaksa pecah pantang camni huhuhu takpe..takpe...aku makan sket jek....stakat jaga ati owang ekekeke yolah tu...
Malam ni plak aku dapat jemputan ke umah
Lina kat Kg. Tiram.. Sesampai jek aku tengok ade awek ayu ni tengah usha2 dan tersengih2... Adehh cam kenai tapi sape ek... Aku ade kawan ke secun n seayu ni...asenye takde... sape ek...
Sampai jek aku depan pintu pagar, dia trus mai kat aku n sapa aku...
'Hai kak Ena, tak kenal ke?'
Eh! sape plak ni... Aku ingat dia silap org atau pe bila dia tersengeh2 tu...
Bila aku tengok n prati tol2... 'lahaaaaaaaiii...ni Nurul
ek'
Hahahaha tak sangka, dalam blog siap hint dia ajak jumpa kat KL alik2 jumpa kat umah Lina...
Yg bestnye dia upanye kazen pd Lina...Ekceli dulu aku tau tapi ntah camne aku leh lupa ingatan plak tang pertalian antara drang ni adeh la...
Ayu dan suhpan sungguh kamu wahai si Nurul..
Almaklumla dalam blog dia tak pakai tudung tiba2 kat open house ni dia jadik seayu tu, manala aku kenaikan ihiks...
Anyway thanx sapa akak ye dik.. Kalo idak memang akak tak kenai punye... Dan tima kasih gak kutuk akak dalam blog nampak besau tapi akhirnye pujian kuar menyatakan kat luar kecik jek ekekekeek jangan jeles Lina muahahaha

Eh! Nape aku tak snap gambar ek...
Aku pun taktau nape.. Lina pun tak snap..
Eh! kiter kena pukau ke malam tu Lina sampai tak snap gambar ni ekekeke
Tapi laksa n kuih bakar Lina best sungguh...
Lenkali jemput aku lagi ek...



7 luvbites:

atty's said...

awat tak jemput kty sekali..

secup KOpi said...

wahh kak ena terpukau sungguh sampai tak de pics langsung

CuTeMiUt78 said...

wah ni teruja sampai tak snap gambo erk..

juelee said...

ha?nape tak snpa gambo?? terkedu sampai gitew skali ye..

Ena said...

hahaha gurl...
i terkedu akan keayuan nurul dan terkedu akan kemasinan laksa wakakaka ya ampun Lina, jgn marah akuuu ekekekeke

Lina said...

aku bz sgt lar smpi x teringat nak snap gambo...

nurul said...

wauuuuuuuuuu.... gile lama tak singgah blog ini... ;) haha... tau terkedu... yela.. masa mula2 tgk kak ena kan terdetik dalam ati... eh kecik je dia nih... ;) pdhal tuan badan asik komplen berisi... n dapatla tgk live anak2 nya.. pastu pic pun tade amik... tgk kak ena straight trus jek nak g makan.. ;)