::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 16, 2008

Tensen...

Aduhaiiii tak bestnye lahai biler kiter tengah migrain, kiter dalam keadaan feeling down plak...
Nak senyum pun ase kekok..nak ketawa ase tak bernada..nak bercakap takut salah almaklumla otak ke len, pala ke len.. Kang len yang nak disampaikan, len plak yang terucap...
Letih wooo berkeadaan camni...bukan aku mintak dan bukan juga aku nak tapi ntahla..
Dah 3 ari migrain, hanya dapat makan obat time malam jek cuz kalo makan time siang kompem aku pengsan depan pc ni ekekeke
Nak update blog pun malehhh
Mak aiiiii tuluuunnnnnnnn....
Anyway thanx kawan2 blog aku yang sentiasa mendoakan kesihatan aku ekk...

Nape aku migrain?
Banyak pk kot... sebab aku ni jenis takle ngat banyak memikirnye...
pe yang aku pk?
hurmmmm takyahla btau kowang, nanti kowang plak migrain ekekek

Pe yang membuatkan aku feeling down?
hurmmmmm ntahla... sedey ade.. bengang ade.. kesal ade.. sakit ati ade.. tensen ade.. tapi yang pasti aku lebih ske mendiamkan diri.. Biarkan aku ngan keadaan aku sdiri..
So dak2 opis aku, jangan trase ek biler kowang ajak aku borak, aku wat acuh tak acuh jek.. senyum pun tak ikhlas... ketawa tak bernada... Sowy ek..
Hope kowang dapat faham situasi aku utk 4..5 ari ni ye...

6 luvbites:

Farazila said...

akak...

migrain duit dah makin kering ke?

bawa bertenang...
tarik nafas.....buat bodh je ngan migrain tu..nt okie la...

secawan kopi setin sprite said...

huhu
sgt memahami
seksanya
sabo yer kak...

CuTeMiUt78 said...

ena...ko jgn ler tensen.. nnti bertambah sakit pala ko tu..

PerantauSepi1306 said...

yeahhh, tensen not good... istigfar bebanyak... selawat bebanyak... dapat jugak kurangkan stress tu ... take care, K

Ena said...

zila,
wit masih banyak lagik ni...
ase nak wit raya, meh la datang umah ekekeke

Ena said...

thanx kopi, cute n akak PS..
ena kan cuba hindari penyakit TENSEN ni...
cayangg kowanggg!!!!!