::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 8, 2008

Posing pinky


Uhhh
aku nampak gendut kan pakai baju ni...
nyesal tolll huhuhuhu

Posing paling ayuuusss aku leh wat ahaks...
cam ampehhh...
Kaku giler aku masa ni...
Malu sioottt...depan2 owang ramai di suh berposing...
Kitaowang ni dh la jenis pemalu auuuwww.......
cehhh masa bercinta dulu tak malu plak kan muahahahha

Bang, ampun bang...
kot2 ade yang terkutuk..tersakat tp kalo ckp mende btol, tak salah kan bang ekekeke


GAMBAR NI PAS MAJLIS DAH SELESAI SO SAJE AMIK GAMBAR NGAN BAJU PINK NI TANPA PAKAI TUDUNG PLAK KAN...

asik aku jek ciom tangan dia ni...
tak aci tolll la..........

Cam ngantuk jek hubby aku ni...
biar btolll...


masyaAllahhh...
nak kutuk ke tak ni..nak kutuk ke tak ni...
kowang tolong kutukkan leh tak wakakakak

Bang, nak tdo dah ke?
Adoi le bang..sabo le...
Masih siang lg ni banggg
ekekekekek

Baru nak sarung cincin...
Masa nikah aritu excited sgt smpai mas kawen letak dalam sampul surat kecik puteh tu jek...
tak sarungkan cincin..
tak salam n ciom tangan pun...
giler tol la....
kelako btol masa aku nikah aritu ahakss

Kucupan dari seorang suami tercinta
chewaaaaahhhhh...........

best ni dah landing ataih katil ni ekekekek

Aksi mengootttssss spasang pengantin wakakaka
Masa ni hubby aku larat tau angkat aku cuma jurukamera snap lambat ngt gambar, tu nampak cm dh tak larat ekekekek
btol wehhhh..siyes ni :- ekekekekek

3 luvbites:

Lina said...

baju ko tu nampak cam kaler oren lak... heheh gambo yg last tu aku x tahan cam nak jatuh bedebuk je ko hehehe...

Ayen said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.................................

PerantauSepi1306 said...

fulamak-mak-mak-makkkk sib baik tak julang... angkat2 u hehehehe.. best dapat pakei kaler pink...