::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, October 31, 2008

Makan KFC


Ekceli aku bukan nak sgt makan KFC ni kan tapi bagi memujuk anak2 aku yang batuk terutama Adik yang demam tu sebab sehari dua ni dia tak brape nak makan so kalo Kakak tu aku biarkan jek ihiks..ni Adik so aku takmo la dia kurus kering lagikan... Biler aku tanye pe dia nak makan, dia jawab 'Adik nak makan ke ep chii' so aku turutkan jek...
Aku orderkan dia nasi ayam KFC tu..luak beberapa suap jek tapi drumstik tu dia abiskan so okla kan dari dia tak makan langsung... Pk kan rugi ade gak tapi takpela, bukan slalu...

Kakak pun makan gak tapi sian, aku bagi dia makan beralaskan tisu jek... Tak amik pun pinggan utk dia ekekeke jaat tol la aku ni kan ahaks...
Baru doctor pesan jangan bagi minum ais tapi disebabkan order tu skali ngan air.. tu pun aku tukarkan air milo sebab anak2 aku memang tak ske minum air bergas..alhamdulillahh.. bagus tol!!! so terpaksala aku pindah randahkan ais2 tu ke tempat len..
Kakak pun awal2 warning yang dia takmo minum ais ekekeke

Adehhh banyaknye lahai...
Leh abis ke ni...

hehehe Ibu dan Abah join gakla makan..
Dulu masa poser dulu lehla telan air liur jek tapi skang dah tak pose so taramm jek la ekekeke



6 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

uissshh... makan berminyak tu.. kesian kakak.. tak per la buat ubat kan kakak...

Ena said...

buat obat?
obat menambah lemak ek cute :P

Suki Cida said...

sian kakak... ena kalau gi fastfood order mineral water je la tuk anak2... that the best water dr benda manis dengan bergas ni :)

Ena said...

suki
mineral watter kecik dia pun dah harga RM2.oo.. rugi woooo ekekeke

Lina said...

ena ko ni berkira rm2 tu dgn kesihatan anak ish... ish... ish... kalau dia sakit sape yg susah ko ngan ayen gak yg susah... ko xpelar klu x cukup tdo ke x lalu mkn ke bole gak kecikkan badan... laki ko tuh nak kecik tang mane lg... :-p

Ena said...

kuang asam ko LIna :P