::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 8, 2008

Pertunangan

Ni pic2 masa aku bertunang...
Tarikh tunang aku adehhh aku lupa la...
Nanti aku balik umah, aku bukak diary ek ahaks...
Ampeh tol!!! tarikh tunang pun leh lupa...
Aku tunang jap jek dalam 3bulan heheh

Nie barangan hantaran aku utk tunang aku cheewaaahhhh

Nie plak barangan hantaran tunang aku utk aku...
Serba kekuningan kesemuanya ihikss..

Nie masa proses perbincangan..
Stuju tarikh tawen n stuju baper tunang aku sanggup bg aku wang hantarankan ihiks...

Tengah2 tu mentua dan mak aku la tu..
Tengah berbisik2...
'Nanti kiter berbesan la ye'
heheheh poyooss jek aku ahaks...

EH!
empunya diri pun mai ek..

eeee tak malu...
mana leh mai..
patutnye dok dalam keta jek :P

Alhamdulillah....
akhirnye sumer dah sepakat
meh kiter baca doa ramai2...
Mulanya penyarungan cincin oleh bakal mentua ke bakal menantunye..
Mesti kowang pelikkan nape aku pakai baju biasa jek..
Aku yang design sdiri baju simple aku tu..
bukan takde baju krawang ke... ape ke tapi aku lbh ske simple2...
tak ske merimaskan pergerakan aku...
mentua aku masa tu pun pelik tapi aku hanya senyum jek...
yang penting majlis berjalan lancarkan ihiks...

Sesi salam ciom tangan mentua chewaaaahhhh

Wahhhh senyum lebor aku smpai tak pasan mentua aku tgh tengok ekekekek
aku kan bakal menantu yg brutal ahaks...

Sesi bersalam ngan mak aku plak...

Sob..sob...sob...
'Mak tima kasih akhirnye trima dia dalam keluarga kita...
Ena akan pastikan dia adalah calon menantu mak yang terbaik...
Biar dia kekurangan harta tapi dia punyai kelebihan kasih sayang terhadap keluarga...
Percayalah mak'

Sob...sob..sob...
Siyes doll!!!
Tu la pe yang aku bisikkan kat tinger mak aku huhuhuhu

Pssstttt kowang...
sama tak wajah mak aku ngan mak mentua aku? ihiksss...

~ Selepas majlis~
Aku hepi bersama anak buah yang aku paling cayanggg...
disamping barang2 hantaran tunangku...


6 luvbites:

Lina said...

ena kurusnyer ko dulu ek... eh ok pe baju tu nampak grand jugak... 3 bulan je ek tak sabo nak kawin ker ahakkksss... larikkkkkkkkk....

~ mzznana ~mana matsushina said...

amboooiii....ulang tayang nampak...
3bln ek...best gak rasa tunang2...
nana lgi la...tunang time nikah...takat satu jam je...huhu

[yAN!e][pUTraJAya] said...

alallallal..malu2 lak kak ena time tunang...

awak kuruzzzzzzzzzzzzz giler time tu kanda?

ha ha ha

Ayen said...

kurus ke?...oh ye kuruslaa dr sekarang kan,hahaha...ape2 pun I tetap sayang U.

atty's said...

ENA..SAPA KATA BAJU TUNANG KO TAK LAWA...SIMPLE TAPI CANTIK U..

Ena said...

tima kasih la diatas pujian kowang kata aku kuwus tp mmg aku kuwus time tu...
ler ni mmgla chubby sbb dah kuar 2org kan... gpun aku bukanla jenis yg berbadan kuwusnye owang so trimala diriku seadanya ye hubbyku bwekkkk :P

pssttt cantek ek baju aku?
heheheh toche! toche!
nanti aku banjer tolat ek ihiks