::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, October 14, 2008

Anak Ibu + Anak Abah

Anak ABAH
Sebab pe...sebab Adik kuruih cam Abah wakakakak
Tapi siyes kowang, pangai pun sbijik cam Abah..kuat majuk!!!
HUH!!! kalo pe yang dia nak, nak jugak..takle tunggu...
Aduhaaaaaiiii... tapi pndai berdikari mmg cam Abah ihiks...
dan penyayang cam Ibunye plak ahaksss

Anak Ibu... sebab cute cam Ibu wakakaka
(tak btau chubby cam Ibu tu)
Sila iggykan rupa ku yang hodoh itew ihiks...
sikap cam Ibu kot jenis gedik2 manja muahahaha
Penakot mmg kompem cam Ibu ekekek


5 luvbites:

Lina said...

kalo entry cam ni mesti last2 tu ada komen masuk bakul angkat sendiri... dah tau dah hehehe...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

IBU DENGAN ABAH pun tumpang nak posing sama...muehehhehe (^_^)

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. memang betul ler tu..

PerantauSepi1306 said...

kiut miut dua-dua bior sorang chubby dan sorang slim yang pasti dua-dua tu manja kan, kan, kan... ;D

lie_nurulz said...

adik ikut abah..apa yg dia nak..nak jugak..hehe
agaknya mcm mna abah die memberontak kalo nak something eh..
ekekek...anak ibu ngan anak abah sesama shomeyy..