::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 22, 2008

Kena marah uhuks...





Adehhh arini pagi2 lagik aku n opis boy aku kena pangey dek bos dek kerana semalam aku tak p ke Majlis Modal Insan n Jamuan Raya Dato SUK yang diadakan di Dewan Jubli Perak..
Nak buat camne, aku bukan jenis ske p ke tempat2 camtu... memang dari azali lagik aku tak ske mende2 yang camtu... meeting ke, perhimpunan ke, perjumpaan ke melainkan sume tu melibatkan owang2 yang aku kenal.. Bukanla memilih cuma aku cam tak slesa kalo yang kena mengena ngan orang2 besar ni sebab aku ni bukan pandai sangat bab2 protokol ni so tu jek cara aku tak melibatkan diri dengan ponteng heheheh
Alaaaa bukan penting sangat pun, bukannye takde aku Majlis tu tak berlangsung, ditruskan jugakkan.. ramai gak owang p kan so pe kes lagik nak marah aku..
Bukan aku saje tak p, aku tolong owang wat keje pe..
Tapi sia-sia bak kata owang indon percuma sebab pertolongan aku kali ni disangkal dan dipandang sinis walhal aku ikhlas nak tolong...aduhhhh
disebabkan ni, dia gelarkan diri dia DAYUS sebab takle handle staf2 dia... adehh nak tergelak ade gak aku tapi tahan jek la.. Camnela dia leh guna perkataan tu ekekeke.. Aku nak komen banyak pun takut aku pun tersilapkan so better aku senyapkan jek...
Aku hanya mampu termenung n bermain2 ngan jari2 aku jek tadi, malas nak tengok mukanye dan aku tau, bos aku dah kenal benar diri aku.. Dia ade gak hint dimana kalo salah mintak maaf jek, jgn cipta seribu alasan tapi bagi aku plak kalo aku tak salah, aku akan perkatakannya... antara dia nak trima atau tak, tu dia punye pasai... Last word, opis boy aku say sory to him but me sowyyyyyy.............tak kose nyah nak say sory sebab aku tak salah!!

Lantak r......... malas dah dulik...
Arrghhhhhhhh bulan Oktober yang sengalll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pesal sume jadik di bulan Oktober ek...
Ke aku kena nyanyi lagu Awie 'Tragedi Oktober' ni ekekeke

5 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

huh..huh..huh.. klu aku ler.. tak kose nak layan cakap bos tu.. suka hati ler nak pergi ke tak.. ada ke nak paksa2.. sib baik dia bos ko, klu bos aku.. aku jawab je..hehh..heh.. cam aku plak yg bos

Suki Cida said...

heheh tetiba... kalau cida dah meleleh kena marah... very the manja gitu,,,hakkkk tuiiii....

Ena tunjuk sikit kat kawin yang menteri pahang hanto... cakap... saya kenal dia... nak marah saya ke atau nak di buang negeri...wakakak *kelip2 mata kat bos ena yang dayus tu...

tah apa-apa tah, fail kawal staff dayus ke? heheheh

atty's said...

wkakakaka..ena..berani kerana bener..

kopi said...

kak ena nakal yerrr

PerantauSepi1306 said...

lorrr tak pegi jamuan pun kena sound.. apa daaaaa.... paih tu cakap owwhhhh glemernya aii... naper datuk tu wendukah kat saya nie... tak pe smalam dah call bgtau tak dapat datang... ekekekeke