::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 15, 2008

Takde mood

Dua tiga arini takde entry terbaru ek dari aku...
Takde mood r...
Migrain plak tu..
Wat plak mesyuarat tadi sediakan air nescafe, lagi la truk migrain aku..
Mesti kowang tanye, nape diminum kan..
Hehehehe dah disediakan so minum jek la kan muahahah
Sendiri cari penyakit ahakss....

Tapi jangan kerana dek takde entry baru kowang tak jengah2 dalam blog aku ek..
Jengah la slalu hehehe..
Nanti kalo mood aku dah ok n migrain aku dah reda, aku wat entry baru ek..
Bagi yang ade TAG yang nak suh aku wat tu..sila2la anto ek ihiks...

Adiossssss...Badigoooooossss... Brambosssssssss
ekekekekekeke

5 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

ala..ena.. tak best ler ko takde mood. Pe pun aku tetap jenguk ko k

Riezal said...

alamak ena.. skalu tsunami laa entry ko.. :).. kena flip next page baca dari last entry :)

deza said...

Ena... Semoga cepat sembuh

atty's said...

makan ubat ek

[yAN!e][pUTraJAya] said...

kanda migrain...sama la dengan dinda...tgh migrain gak nih..

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa