::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, October 17, 2008

Jamu mata

Seperti biasa kalo bab makan malam kat luar ni pastinye mak aku la yang request kan so aku sebagai anak yang solehah, baik ati lagi ayu ini menuruti kehendak ibuku itu ihiks... pasan yg amat!!!!
Tak p kedai jauh mana pun, aku p Taman Sepakat jek...

Ini adalah menu aku, fresh orange n roti bakar...
Itu pun sempat makan skeping jek sebab lagi sekeping anak comei aku tu yang bahan..hhuhuhuhu

Nie lak seperti biasa menu hubby aku la..
Nasi Paprik

Kakak ngan menu setianye itew Mee Goreng tapi air Milo Suam..
Selama ni milo ais tapi takle la sebab dia batuk truk kan..
Tapi alik2 air milo ais Bibik aku gak dibantainye....ampeh tolll

Adik seperti biasa jugak (bape banyak seperti biasa daaaaaaa) Mee Goreng tapi amik sket dari pinggan Kakak dia la..
Nak order utk dia sowang, ngarut jek.. Bukan makan banyak pun...

Jamu mata je la drang makan huhuhuhu
Sabar yut...sabar... Nak kuruskan so terpaksa kuatkan semangat huhuhu


6 luvbites:

Suki Cida said...

ena jangan la diet gitu... actuallykan cida baru jumpa doktor tuk turun berat badan, ena makan buah yang berfiber... macam apple merah... potong dua... makan satu, than makan la nasik ke apa... agak2 kenyang makan sebelah lagi... itu penghadaman cepat... and satu lagi makan nasik sehari sekali je... jangan siksa diri ok! Cida pun on diet sbb nak tolong mak turun berat badan... jom try

CuTeMiUt78 said...

emmm...tu diet yg tak seimbang.. sepatutnya ko kurang kan makanan atau minuman yg manis.. ala cam petua Viruspadu tu.. cuba ler.

Ena said...

Cida, ekceli ena mmg mkn skali shari jek cuma akhir2 ni prot mmg lapo cuma takde slera nak makan..
hehehe anyway tenkiu cida!

Ena said...

cute.. ko nak suh aku buang mende manis? huhuhu peberet aku tu wehh terutama TEH TARIK..camne aku nak hindar uhuks.. aku cuba try gak tapi ase tak sanggup idop tnpa pekena teh tarik shari huhuhu

atty's said...

ena..diet..nanti kuyus sapo nak teman den yg gumuk nie..
lama tak makan nasi padprik..

Ena said...

wakakakaka
aty, zaman gumuk dah bungkus masuk dalam kotakla atty...
dah tak larat asik kena kutuk jek huhuhu
jomla kiter diet atty ekekeke