::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 6, 2008

Baju merah kotak2...

Tema baju raya kami pada tahun ni...baju merah kotak2 ekekekek
ntah pape kan...
Ni ikutkan Abahnye la ni...
Dia malas beli baju melayu so dibelinye kemeja kotak2...
Alik2 sume anak banak kena ikut dia berkotak2...
Adeh la... takde can nak glemer tahun ni huhuhuh
Cantek tak Qaisya ngan baju raya kotak2nye hehehehe

Ibu nak gak interprem kan...
Di awal pagi raya, mood masih ok bek posing dulu heheheh

Adehhhh e.f.f.a family wif baju raya kotak2 uhuks..
Dah la tak cantek ngan muncung kakak nye..
ngan bercahaya di blakangnye tuuu
Dah tenggelam muka laki aku uhukss...

Mak n Bibik wif Qaisya...
Aduhhhh ni la masalahnye anak2 dara aku..
Kalo ade mood amik gambar, senyum n posing memanjang..
Kalo dah takde mood, ha cam Kakak tu la..
Tahun lepas, si Adik wat pangai..
Tahun ni Kakak plak...adeh laaa...

Wahhhhhh nampak manja tak muahahah
Erk! nape aku nampak gomokkkksss sgt tika ni ek..
Ampeh tol!!!
Tak kena sungguh baju kotak2 ni ngan aku... menampakkan aku lagi uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tak rela uuuuuuuuuuu........


2 luvbites:

secawan kopi setin sprite said...

merahnya....
gambo last tu romantik tulla
hehe

Suki Cida said...

actually dlm gamba tak nampak la baju hubby you kotak2... til u mention is kotak2... kalau pilih warna plain pun ok... but nice... cute