::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, October 31, 2009

~Blog List~

STICKY MODE

Bagi sesape yang baru menjenguk dan berjalan2 di blog daku yang simple ni dan inginkan blog kowang di listkan dalam list daku...sila berikan link blog anda agar daku bole meletakkannye ke dalam list...
Nak mencari2 tak berkesempatan sejak ade anak kecik ni ekekeke..
Dipersilakan ye dan tima kasih banyak2 sudi jadi kawan daku...

perghhhh ber'daku2' la plak aku ni ekekekeke

post signature

11 luvbites:

sI tEDI said...

aku ney link ade ke? ekekeekke....

FIESYAH said...

biase lah tu...mane nak mencari member (blog) mane nak jage anak ye x?

Ena Qalinsya said...

tedi..
ko nak bape byk link ko dlm list aku :P

fiesyah..
tenkiu..nnt ade r dlm list ek..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

kakak ku...

link dinda sudah ada ker?

hehhehehe

idah said...

salam...

akak....link kite jugak eh...

Mama Mya said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin :)

Wife to Firdaus Ghazali said...

hai kak...sudi2 la add blog saya ekk http://aziefirdaus83.blogspot.com/

RoSe said...

salam perkenalan...

sudilah kiranya add link saya nnt yer...
http://ghizz05.blogspot.com

Miela77 said...

Tak pasti ada tak? nie link k.iela ye..
http://miela77.blogspot.com

atie said...

Selamatkembali bertugas na, pengasuh belum dapat lagi ke???

CikMin said...

No 62 Taman Harmoni 28700 Bentong Pahang Darul Makmur

p/s ena..nnt delete eh...ekekekek..kang gelemer...