::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 19, 2009

Jom makan KFC

Arini nak ajak kowang makan KFC, nak tak?
Kalo nak meh tron Kuantan ihiks..
Ekceli saje je nak makan KFC ni sebab kazen Kakak ade tido kat umah so tak salah bawak dak2 ni makan n jalan2 kan..

Ha ni dia la kazen Kakak..
Anak adik ipar aku yang akan menjaga Baby...
Ingatkan nak anto Kakak dan Adik balik umah mentua men ngan drang.. tetiba je pelawa ke Ain ni trus dia nak ikut so takyah susah2 anto Kakak dan Adik kan..
Mau pecah gak umah dan huru hara jugakla drang bantai men tak ingat dunia so seperti biasa sore Ibu dia mulala cam suprano kan..nak wat camne..cakap leklok takmo dengar so bile guna sore lunak gitu, cepat plak tindakannya...

Ha ko! 9 ketul..
Abis ke tak, tengok le nanti..

Adik yang rajin wat pe'el..
Dah la nak pakai baju raya sedangkan bile time raya kita suh pakai, dia takmo..
Pastu slalu berebut ngan Baby nak dok dalam trolinye...alahaiiii
Susah camni..kalo Baby ni makin mengurus tahan kira ni Baby makin domok ni huhuhu

Baby yang mengaco Ibunye..
Ibu punyela nak makan, time2 ni plak dia nak mintak topek..
Wat plak mat2 indon yang dok kat depan meja aku ni cam dah tak sabar2 nak nengoknye..lahabau tol la..
AKu ni wat la pujuk Baby dan suh Abah cepat makan..
Nanti bahaya jadinye

Ekceli ade gambar aku n Baby sekeping lagi tapi ntah camne leh ilang plak..
Rugi tol sebab gambo tu tantek huhuhu


post signature


2 luvbites:

joe@azamaju said...

semalam 'ahad' baru je sy ke TC..makan tghari kat KFC TC,sibuk semalam kat pantai tu coz ada xtvt bola pantai.sempat gak la berendam kat situ.kebetulan ke gambang tu yang singgah,apapun Sekali-sekala lepak kat pantai mmg best..blog ni pun best gak..ahakss...

Ena Qalinsya said...

joe..nape tak ckp, kalo idak leh jmp huhuhu