::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 26, 2009

Persiapan Majlis Akikah Baby

Ok..ekceli aku nak buat Majlis Akikah buat Baby pada 14/11/2009..
Kali ni InsyaAllah buat 'besar' sket sebab masa Kakak dulu kitaorang buat kat kampung, gabung ngan sepupu dia..
Yang Adik plak ntah aku sendiri tak pasan pe yang aku buat tapi yang pasti mak aku yang handle 100% masa tu, tu yang aku taktau aku buat pape ihiks dan disebabkan ini anak dara aku yang terakhir so aku lakukan 100% untuk majlisnya...

Memula aku kena deco kad jemputan, kad terima kasih dan notes yang diselitkan di Yassin..

Ha ni la dia Kad jemputan, kad terima kasih dan notes tu..
Ok tak?
Simple jek...
Dek kerana nak printing colour, terpaksa la modified printer n kena dalam RM120 tapi puas ati..idakla pakai skali colour printer then colour tu beku, aku kena beli smula dalam RM80 colour tu... Kalo modified, aku hanya perlu tambahkan colour yang berharga RM12 jek..
Nak tengok pe yang aku modifiedkan? bukan aku la tapi tokei kedai tu ihiks..
Next n3 k..lupa plak nak snap..


Yang ni plak yang aku kata notes yang diselit (idakla selit, kena gam la jugak) dalam Yassin..
Moga tiapkali orang membacanya, surah Yassin tu dapat ke Baby kan..

Aku pun dah tempah malah dah siap banner untuk Majlis Baby ni..
Pe bentuknya? nanti ari Majlis aku tunjukkan..
Kamben pun dah ditempah, alhamdulillah hubby aku dapat dalam RM400 jek..
Canopy, kosi, meja dan katerer untuk Majlis pun dah siap, tu mak yang uruskan hehehe..
Hiasa untuk buaian pun dah dibeli cuma lom letak jek lagi..
Skang ni yang blom beli lagi cuma baju Baby dan kakak2 dia jek..
Adeh la....
Oh ya! Kaler tema kali ni still PINK n PEPEL muahahaha
Giler aku ni, dah takleh lari dah ngan kaler2 tu huhuhu
Ibu pakai baju kurung raya baru ni jek..Abah rasanye pakai baju mlayu 3tahun lepas ahaks..
Dan kakak2 kalo susah ngat cari baju, pakai baju raya baru2 ni la..
save bajettt
Sape yang sudi, datangla ke Majlis Baby ye..
Oh ya! lupa lagik, beg goodies pada 50 yang terawal insyaAllah amat menarik dan baki2 dalam 150 lagi ade cuma tak semenarik yang 50 ni la...
So nak beg goodies, mai datang tau..tak men pos2 ni ihiks..


post signature

2 luvbites:

sI tEDI said...

meriahlah si bongsu yek... tapi mmg seronok buat majlis cukur jambul ni

Ena Qalinsya said...

tedi
ko penah wat ke tedi? memandai jek :P