::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 22, 2009

Alahai rajinnye

Alahai rajinnye la Kakak ni..
Nak p jalan pun sebok ngan buku dia..
tapi skang cam dia banyak tergelincir jek..
Aku ngan hubby aku penah bincang dan salam diri kami sendiri yangmana kitaorang tak penah fokus kat Kakak..
Yela, patutnye kalo dia beli buku dan buat kerja dalam buku tu, kitaorang sebagai ibubapa kenala pantau pe yang dia buat kan..
Ni idak, tak amik tau langsung..yg tau kalo dh abis baru bole beli buku len..
Bukan je tak pantau malah Kakak tunjuk pun siap kitaorang kata buat dulu la.. banyak keje la..
Aduhaiii truk tol Ibu dan Abah ni..
Pasni aku dan hubby aku kena pantau gak sebab Kakak skang dh over confident tu pasai yang banyak salah tu..
Dia pakai tengok skali imbas then trs jawab walhal salah jawapannye..
Moga peksa akhir tahun dia ni, dia success cam sblom2 ni..
AMINNN

Meh tatap wajah ku yang bertudung kalering ahaks..
Ok..ok..aku tak tanye dah ok ke tak..
(psssttttttttttt.. ok ke tak)
muahahahaha


post signature


1 luvbites:

~~ciklinn~~ said...

hihihihihi ko ni samalah aku... bukan nak memantau anak... nak2 time aku sibukk lawat umah korang2 ni.. hahahahaha

bila aliff tanya...aku pun ckp wat dulu mama ada keje... hahahha kesiann anak aku..

ok2 cunn ko dgn tudung tu...