::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 15, 2009

Giler Cafe World

Nampak tak?
Lahai gambar kabur la plak...
Tapi pasti kowang tau kan games pe kan

Sesape yang aktif FACEBOOK maupun ade FACEBOOK pasti tau games CAFE WORLD kan
Memang senang banget men nye..
Kowang tak perlu jaga dan tak perlu takut kena curik..
Kowang hanya perlu masak banyak2 then bila on9 smula kowang hanya leh dapat hasilnye sahaja..
Erk! itu yang aku tau la tapi kot2 ade disebaliknya aku tak tau huhuhu

Bak kata hubby aku 'Yang, men la yang adventure sket'
Huhuhu b, i bukan takmo men yang adventure tapi i memang tak ske yg adventure2 ni...lelah!
ekekekeke
Kowang nak tau sape tukang masak aku?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Inilah dia tokang masak aku... KAKAK
hahahahaha
senang ngat dapat anak yang cepat pick up..
Aku ajo camni camtu skali jek trus dia pandai so dia la tlg aku masak banyak2..
Kekadang Adik menolong...
Dan akhirnye sampai ke satu tahap aku ase bosan banget sebab aku cam jadi terikat plak kena on9 n dok terfikir2 aku ditempat keberapa la..
Sape la yang potong aku..
Susahnye nak dapat level tu..
Itu r.. ini r..
Last2 trus aku dah tak men dah..
meroyan aku jadinye men games kat facebook ni
camnela kowang melayan slalu ek...
Salute la aku ngan kowang ihiks..


post signature

4 luvbites:

Andi said...

hi...
Salam kenal....

Kapan2 maen ke blog gw y...

Lowongan Kerja di update tiap hari (Freelance, Fresh Graduate, Employee) .......KLIK DISINI

Farasela said...

Hahaha....saya baru start men semlm...muza apai2 saya...huhuhu...cam best tp comp kat office nie biler bukak cafe world, jd slow giler...sonok tp cam lembab2 nie, cam jd malas..so, men slow je le...

neezareef said...

ko masak2 bebaik skali kaunter penuh ko nk serve kt mane..hehe..pehtu kang terus belalat lak dish nye..syg woo...bg aku free drink lg byk2..

Ena Qalinsya said...

Andi
nnt gue ke blog lu ya..

Farasela
mmg best fara tp mak aiii kena fokus jek dok dpn laptop, takle nak wat pape keje umah ekeke

neeza
tu r pasai za..aku tgk cafe ko lawo sungguh, susah gile nak kejar level ko alik2 aku malas dah men muahahaha