::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 29, 2009

Adoyai piza lagik



Huhuhu ari minggu ari tu, ajak dak2 ni jenjalan kat East Coast Mall
Dalam pada tu ajak dak2 ni makan, ingat nak makan tempat yang pelik2 yang tak penah makan r tapi bile tengok menu yang pelik2 mula r aku ngan hubby cuak sbb takut tak termakan ahaks..
Aku ngan hubby memang tak ske makan mende baru, tak reti ihiks..
Bile suh Kakak pilih, dia hanya pilih KFC ataupun Pizza so bila tanye skali lagik, drang nak makan pizza..
So nak tak nak terpaksa gak la makan piza..(cehh terpaksa kunun walhal ske bebeno)


Mujur Adik dan Kakak rajin jaga Baby..
Ibu dan Abahnye watpe ek...

hehehehe
Ibu dan Abahnye tengah melayan prasaan sambil posing2..
Cam waktu bercinta dolu2 plak ihiks...

Lengan sape paling besoooooooo muahahaha
Adik yang mula wat ragam..
Cepat2 dia makan pastu ajak balik sedangkan Ibu dan Abah dia baru nak makan...
Ampeh tolll....

Kakak standard ngan tak dok diam nyee..
Panjat sana sini, sabo la..
Cam ade anak jantan plak aku ni

Baby makan jugak tapi 'makan' susu le hehehe
Pas Baby minum susu, Baby pun tido dengan lenanya dan Ibu dan Abah pun dengan selesanya dapat makan piza..
Menu piza takyah r aku tunjuk sebab menu yang sama jek huhuhuhu
Tak reti nak makan menu len sket uhuks..


post signature


3 luvbites:

neezareef said...

amoih ko..piza lg ha..

ps : ko nk kena buang negeri ya x tau colmar tropicale tu ape n di mana..g google skang jugakkkk!!!!!!!!!

Ena Qalinsya said...

erk! huwaaaaaaaaa ko menakutkan aku..secepat kilat yg mungkin aku p google akhirnye dpt tau Bukit Tinggi ek ihiks...

CikMin said...

baru cikmin pasan..muka ena gan ayen..satu pesen jek..hihihi...