::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 14, 2009

Handyplast katun

Lahai ciannye Abah..
Kelmarin dia tercedera di jari telunjuknye...
Truk la jugak sampai ade 2 luka yang boleh membuatkan aku seriau...
Ekcelii hubby kena troly Baby, tak tau r camne dia kena...
Ha ni la jari hubby yang truk tu...
Tapi paling sian, hubby kena buli dek bini dia suh pakai handyplast katun wakakakaka
Masa nak p town rela tak pakai kononnye malu pakai handyplast katun.. alik2 bile asik terkena itu ini jek jadi sakit banget jari tu akhirnye hubby pakaila jugak tapi kat umah la...
Mujur la dia sanggup pakai kat luar umah.. dah la tu handyplast tu btol2 melucukan ekekek...

post signature

4 luvbites:

Farasela said...

sian hubby akak...dibuli...hehehe...cute gak pakai handyplast kartun tu...hehehe...pakai le cik abg ...bini dah suh...dr skt je...

Diarihatiku1976 said...

eee kelakar.. tapi comelll...

neezareef said...

nak jugak ayin pkai..klu laki aku mati idup blk x mo dia pkai handyplast wpn plain ko..

Ena Qalinsya said...

farasela
btol tu dik..akk pun kalo luka mesti pakai yg katun punye..cute pe ihiks..

Diarihatiku1976
sape yg comel kak? handyplast atau muka hubby kak? ekekke

neezareef
wakakaka dah tu takkan laki ko biar camtu je luka..sakit wooo bila tertempuh sesuatu tp laki ko kuat takpe ihiks..