::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 29, 2009

Kotor + Betak

Aku kan ade makan piza aritu..
Dah la masa ngorder tu tak mesra pelanggan langsung
Masam cetung dak yang amik order tu..berlagak plak tanpa menulis..
Kalo salah, kena tengking r ko huh!!!!

Tengah tunggu pesanan tiba..tengok sekitar
ish..ish..ish..
lembabnye servissss...
dengan berterabur baki bekas2 makanan di atas meja sana sini..
Yang kemas pun cam malas jek..

Bukan jek baki bekas makanan tapi ken lap pun sana sini..
Agaknye tengah kemas leh tinggal camtu jek

Tapi yang peliknye leh diiktirafkan dapat A plak tu..
Nampak tak kaler biru kat dinding tu...

Haaaa yang aku bulat tu.. pekerja piza tu tengah sedap borak kat konter air sambil tunggu air..
Walhal kat tengah tu (yg aku bolat tu) penuh dengan gelas2 yang lom dicuci..
Pe salahnye sebelom order siap ko wat keje cepat2 settlekan meja atau pape pun dr ko congok dok borak tu..
Kotor dan betak sungguh kowang ni..
Memang first n last la aku mai sini..


post signature


4 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

uish.. pizza mana ni.. eemmm g komplen kat manager dia.. baru tau budak2 tu..

Diarihatiku1976 said...

hihi.. malang they all dah hilang satu pelanggan ekkk...

Anie said...

fizza kat kajang pun gitu....naymaph betul dibuatnyer...berabad nak tunggu dorang amik order

Ena Qalinsya said...

cute
aku ase masa tu manager kecik ade skali..mayb tak cukup org tp keje lembab, tu jd camtu huhuhu

diarihatiku1976
bukan satu tp banyak pelanggan ilang sbb tetiba dapo piza rosak plak

anie
lor.. kiranye sebis piza ni bukan bagus sgt ek..ish..ish..ish