::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 19, 2009

Koke weh..

Aper itu koke?
Yaaa koke adalah satu aktiviti menyumbangkan sore yang dah sememangnya sumbang terutama aku la..
Sore cam bebudak kawan2 aku komen huwaaaaaaaaaaaa cian aku...
Gangster n ganeh camni alik2 bila koke trus jadi sore bebudak darjah 6 uhuks...
Takpe..takpe.. yg penting ade irama dan melodi dah cukup ok dr nyanyi tanpa alunan ish..ish...ish...truk beno bunyinye...

Ok, kali ni kembo 2 aku ni bawak aku p koke kat Kompleks Truntum..
Utk pengetahuan kowang la kan, nama pun sore sumbang so aku tak penah p koke2 ni..
Penah skali kat Alamanda Putrajaya, tu pun kawan aku ajak tapi dia sorang yg nyanyi..
Eh! aku nyanyi gak, tapi nyanyi tanpa mic la hehehee..
Dan ini pula kali kedua aku jejakkan kaki aku ke koke ni..
Koke kotak tu ade la 3x ngan hubby, kazen dan kawan...
So bile kembo 2 aku ni ajak, aku mula la ngalahkan rusa masuk kampung..
Ibarat burung masuk kolam la.. kelemasan huhuhu

yeah ini dia kembo 2 aku tgh daftar nak masuk bilik koke...
Kat cni juz btau nak bilik small or medium (ceh ajo owang plak walhal owang lg teror dr aku ekekeke) then dia bg 2 mic then kita masuk la bilik tu..

Wahhh yg jadi jakfak kunfun nye tu... ade menu r..
Sambil nyanyi leh melantak n mencekik..
Kembo 2 aku ni order makanan berat, lagila aku musykil..camne nak nyanyi kalo nak melantak nasi/mee ish..ish..ish... aku hanya order french fries je.. jaga badan n sore cheewahhhh

ok masing2 tengah pilih lagu..
Aku ni dah seram sejuk dah..
Sblom p tadi masa kat opis, aku dah mula ase len macam dah badan..
Jenis aku ni takle gementar n gabra tau terutama kalo suh dok dpn org ramai, atau berucap atau wat mende yg aku tak pandai depan org, memang aku amat gementar n mula la rasa tak sedap2 badan ni merasuk diri huhuhu

Kembo 2 aku ni paksa aku pilih lagu..
Dalam segan2 tu ha ko! 3 lagu gak aku bantai nyanyi, tak masuk lagu yang aku pilih tapi ntah pape aku nyanyi.. ingat sore leh lepas alik2 bukan picing jek lari, antu setan pun lari wakakaka mujurla Nana membantu akakmu ini, thanx ek ihiks...

Wahhh sakan drang nyanyi..
Tapi power giler sore drang ni, tu yang buat aku makin rasa kerdil jek huhuhu

Aku yang tgh shemshem (malu2), so ilangkan rasa gabra, snap pict sendiri la ihiks..
Alahai..pesal la senget sokmo aku snap nih..

Ha so sweeetooooooooo
Ceh pasan jap!

Masa kat Alamanda tu, dia ade tempat nak pilih lagu tapi kat sini dia guna remote je..
Satu ibarat komputer dan satu lagi TV beso la...

Btol org kata, memula malu tapi lama2 cam mroyan weh nak nyanyi..
Kembo2 aku ni asenya 10 lagu sowang, aku masih dalam shemshem lagi hehehe
Tapi dalam ati tu leh pk pe 'nanti aku nak masuk bilik ni sowang, aku nak test sume lagu, lagu mana yg kena ngan sore aku' muahahaha sampai camtu skali aku pk kooooo...

Ha ni la yg dilantakkan.. licinnnnn!!!! mana taknye, air liur dan tekak sakit tp dlm pada tu mlantak dah tak toleh kiri kanan ihiks..

Yang pasti, sjak aku di opis baru, aku telah diterjebakkan dengan aktiviti koke ni sebab masa kat opis lama aku banyak terjebak dalam aktiviti sport je..
Okla kan, tempat baru mesti ade kelainan idop.. Kalo asik yang sama jek, bosan jugak kan..
Kowang, nanti nak p koke jangan lupa ajak aku skali ek ahaks...


post signature


3 luvbites:

Farasela said...

bestnyer ada kengkwn yg sporting...enjoy jerk!kalau sy ada kat sana, nk join gak...ihiks!(x malu sayer, org x ajak pon...)

Lina said...

ish... ish... x sangka ko bole terjebak jg yer... xleh imagine lar

Ena Qalinsya said...

farasela
hehehe tu yg best tu... kuat merewang la akk pasni ahaks

lina
takle imagine ek.. aku bawak ko skali kang, geleng pala kerol nnt wakakaka