::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 29, 2009

Timbang...Timbang

Mari..Mari..Mari...
kita timbang sape yang berat..
Aku? Kompom masih berat...
Nak diet? hmmm dari berpantang dah diet tak makan nasi tapi badan still tak tron2
Susah tol la lemak2 aku ni..
Dah sebati dah gamaknye kat daging2 ni huhuhu
Ekceli aku ade penimbang..
Penimbang pertama yang kaler pink tu..
Dah JAHANAM!!! dek kerana Kakak men lompat2 atas tu huhuhu
Lamaaaa aku tak beli then beli smula tertanya2 bape la berat badan aku kan..
Kalo timbang smula makin menurun takpe gak, ni timbang makin menaik, mampos wehh nak kena diet kaw2..
So beli la yang kaler biru tu..
Tak lama pastu aku tengok bila nak menimbang, jarum tu tak jalan2..
Aku pelik gak ni..
Bile tanye Kakak, dengan selamba dia jawab 'A'ah dah rosak bu...Kakak terlompat atasnya'
HUHHHHHHHHHHH
Camne la Ibu tak hangin.. sabo je la...
Ibu mogok takmo beli dah huhuhu
Tapi aku akui yangmana aku tak berjaya akan mogok itew so aku beli la...


Jeng..Jeng...
Kali ni kaler ijo plak tapi aku tak letak kat lantai dah..
Aku letak kat atas meja takut nanti Kakak terlompat lagi, jahanam smula penimbang aku..
Moga dengan penimbang yang baru..yang berkaler ijo epal akan dapat menyemangatkan aku menuruskan badan ni huhuhu bole ke idak ni..
InsyaAllah bole punye..
Lina... meh kita lawan meh ekekeke tapi badan ko mmg dah nampak slim je aku tengok huhuhu


post signature

4 luvbites:

Lina said...

slim ke ko tgk hahahah aku ni dah takut nak timbang... takut naik smula sbb mkn nasi x ingat dunia... tp xper aku rasa cam nak mula smula nih... nmpaknye kene beli penimbang jg lar

atty's said...

alor na..takyah ar slim .leh temankan aku yang gebusan nie ..

CuTeMiUt78 said...

eemmm terus kan usaha.. pasti berjaya.. hari2 tgk timbang ijao..mesti semangat punya

Ena Qalinsya said...

Lina
slim la jugak dr aku..tu yg jeles tu huhuhu.. jom pose minggu depan ihiks..

atty
huhuhu kena temankan ko ke huhuhu

cute
hahaha yolah tu cute..masa menimbang tu frust r tp bila dh makan tu tak hengat dunia ahaks