::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 19, 2009

TV Baru Rosak

Ingat tak n3 aku yang tang TV aku kaler biru tu?
Puas aku cari n3 nya tp ntah kemana ilang..
Mak aii dah nek rosak dah mata aku mujur tak kena tuko je mata aku so dari tuko mata aku better aku prabis sdikit wit erk! sdikit ke? banyak wehhhhhhh...
Takpe, demi anak2 tercinta dr mata anak2 rosak kan (cehhhh alasan anak walhal Ibunye yg lelebey wakakaka) so aku tuko la TV...

Inilah TV yang menjadi pujaan ku tika dulu dna kini ku dapat miliki.. alhamdulillah..
TV PLASMA 42' Samsung
Wat masa ni tak reti nak gode2 or nak setting juz tengok jek pe yang terpampang didepan mata..
Aku dapat TV ni 2ari sblom raya so masa raya best giler oiiii dapat tengok rancangan ari raya dengan TV yang skrinnye besar... meriah rasa bijik mata ini ahaks...
Tapi yang menjadi terkilannya, tak sampai sebulan TV ni rosak..
Rosak??!! ye! memang rosak huwaaaaaaaaaaaaa....
Repot kat Senheng so Senheng suh tunggu ari senin sebab ari sabtu ahad opis tutup..(masa rosak tu ari jumaat).. Bila dah ari senin, dia kata org samsung akan datang... Keesokan arinya org samsung baru mai... cek itu ini, dia kata yg rosak power supply.. so kena order n utk makluman kowang la kan.. tau kowang taknak amik tau tapi nak btau gak huhuhu
aku dah sminggu lebih tak tengok TV huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Aku tak tau pe kisah kat TV tu.. dan yg paling sedey, aku dengar Sehati Berdansa dah stat kan, aku tak dapat tengok huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Cinabeng lu samsung!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cepat r wehh..takkan pos laju amik masa sminggu lebih, aku bakar jugak pejabat samsung ni kang... tapi harap jek aku tak tau pejabat kowang kat mana sob..sob..sob..
Pssttttt sape ade TV kecik yang kat dapo tu, derma kat aku jap dalam sminggu dua leh.. Nanti dh dapat TV balik, aku bg la TV kecik kowang tu huhuhuhu

(Tika ini 17/10/2009 jam 10.10mlm, ade org tu tgh godek TV lama yg skrin kaler biru tu..dh nak dekat sejam lbh tapi TV tu still takleh on.. Tapi pe yg ku lihat, walaupun membara menahan sabar tapi sabarkan jua sebab nak tengok MU men bola wakakakaa sian..sian.. tapi yang kelakonye... tengah try2 tu tetiba aku dengar krooohhhhhh...krohhhhhhhhhhhh..krooohhhhhh.. lahaiii sampai tertido hahahahahaha adoyaiiii lg bertambah sian.. baru nak suh lipat ken dh kensel..)


post signature

6 luvbites:

Amna Faqiha said...

alahai chiannya..akak nk bg pinjam pun ada 1 jek tv..

achee_b165 said...

alahai.. siannya akak..
tv kita sama la..hehe...

tp tv lama p'na pun dah lego dah..huhuh..

~ kak novel tu jd x nak bli?

T.u.Y.a said...

sama la kak kita pun guna samsung..
tapi so far dah setahun guna ni x de la probnye..

sabo ye kak..sabo..sehati berdansa ade ulangan..ekekekeke!!!

Ayen said...

Hahahahaha....ade jugak ek tulisan kecik kat bawah tu,hehe..

Farasela said...

tv baru dah rosak?awal sgt rosaknyer...risau gak...sy nie nk pindah, baru ingat nk beli tv cenggitu tp pk2 blk...brand samsung bkn sepatutnyer ok ke?haiyak! tarak ok rupanyer...

Ena Qalinsya said...

Amna
hehe takpe kak, nnt kak plak takle tgk TV ahaks

P-na
sama ek dik.. eh akk nak la tp adik yg takde respon kat email, igt adik takmo belikan huhuh

Tuya
mayb elok cuma akknye yg bernasib malang huhuhu

ayen
wakakakaka nasibla kan..

farasela
beli dik, mmg elok cuma terkena pd akk jek