::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, October 30, 2009

Coping sakan

MasyaAllah..
Tak penah aku coping segila ni...
Memang murah kowangggg.. sale 80%
Punyela lama aku tak coping baju2 anak2 aku, tetiba bila tiba time camni aku amik kesempatan sepenuhnya...

Kowang tak caya murah?
Ha meh tgk!!
Brand pe tu?
Then kowang tengok harga yang sebenar dan harga selepas SALE..
Sape tak gila woiiii... aku memang gila sakan meroyan bercopingggg

Nie baju Baby yang aku pulun..
Siyes! Memang banyak... dalam 8pasang asenye...

Nie plak sparuh baju Adik..
Sparuh lagi dah pakai.. standard r Adik kan..
Pantang ade baju baru, slalu pakai trus
Baju Adik dalam 5helai tak silap aku

Nie plak baju Kakak...
Tak silap aku baju Kakak dalam 5helai gak asenye..

Nampak tak ade baju Kakak dan Adik sama?
Haaa.. tu baju untuk Majlis Akikah Baby nanti..
Kalo kowang pasan, Baby pun ade baju kaler pink + pepel gak ihiks..

Cukup puas atii!!!!
Kalo la leh coing slalu kan best ihiks..
Kopak laki aku camni muahahaha


post signature


2 luvbites:

Miela77 said...

Ena...shoping kat ner tu..banyak giler..mesti kaw2 nyer sales nie..huhuhuhu meh shoping Cloth Diapers kak iela laks...ahaks...

Lina said...

fuhhh mmg giler punye shopping... sib baik aku x gi klu dak meroyan lar hahahah