::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 15, 2009

Bersantai di luar umah

Akhir2 ni Adik ske ajak Kakak men kat luar..
Dah pandai skang men pasir, hanginnn aku..
Tapi disebabkan aku dah warning awal2 so drang juz berborak kosong dengan imiginasi drang sendiri jek... Sronok plak skodeng ihiks...
ALAMAK!!!!!!!!!!!
Dah terkantoiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Ermmm kowang fahamla sendiri sebab aku sendiri pun tak tau pe yang drang borakkan ihiks...


post signature

3 luvbites:

sI tEDI said...

panggil adik.. adik lagi ke.. x nak ubah,, kak ngah ke..

nanti baby nak panggil apa

Ena Qalinsya said...

Tedi
masih pangey ADIK r tedi, dia takmo tuko so Baby pangey dia KAK ADIK hehe.. taram jek ihiks..

Farasela said...

main sesamer adik-beradik je...ok le tu...sonok gak tgk gelagat bebudak nie...