::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, October 13, 2009

Dah 2 bulan

Baby di usia sebulan

Baby kini di usia 2 bulan...
Hoyeeeeeeeeeee...cepat jek masa berlalu dan rupa Baby pun dah berubah sket makin montel n comel ekekeke...

Arini Baby kena cocok, arap2 ok la..tak nanes n tak demam...
Dan yang pastinye seperti biasa, Ibu dok luar bilik, Abah masuk bawak Baby ke dalam bilik untuk disuntik ekekeke..

Hmmmmm skang dalam proses nak buat Majlis Akikah Baby.. Disebabkan ni yang last so tingin nak wat besar sket tapi tengok gak atas bajet la..
Skang ni pun slow2 cari 'bahan2' untuk Majlis tu...


post signature

4 luvbites:

sI tEDI said...

sekejap je nanti jd anak dara

mama double A said...

kompem ke yg last ni kak? hehe

ima shhs said...

salam ena,

dah lama aku tak jengah sini...ko amacam...??

Fara said...

sungguh bulats le baby nie!!!pandai lak pandang camera ye...