::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, October 6, 2009

Sambut enibeseri

Terlewat seari menyambut enibeseri..
Ikutkan plan nak sambut kat otel (vavava verangan tuh...) tapi disebabkan ramai pari2 yang nak dibawa so kena tuko plan la... Kalo ade Bibik, mau aku tinggal anak2 aku n dating berdua ngan hubby aku je ahaks... Kijam makpak tapi kitaorang tak penah wat camtu tauuuuu...
So kitaorang pakat nak makan kat Secret Recipe (SR)..
Cehhh dulu kata tempat klesss n mahal tapi skang pegi plak ihiks...
skali skala leh la...
kalo slalu, rabak poket woooooooooo
~Ibu wif my luvly princess

~ My luvly n huru hara princess ekekeke

~ Nie salad pilihan mak aku..
Punyela simple saladnye..kalo aku tau aku buat sendiri bawak ke SR ni ekekek..
Bawang, Tomato n Timun.....

Ni kopok pe ntah tapi sodap gak.. Abis gak 3bakul tapi dalam bil ade 5, tipu huh'

Psttttt ok tak aku pakai tudung nih?...
dulikkkkkk biarla macam makcik atau bibik pun, aku tetap nak pakai tudung ni sebab senang banget nak sarungnye ihiks...
Mujur Baby baik je...dok senyap jek...
Masa nak nanes tu aku sumbat susu sbotol trus tido ihiks..
Kakak yang setia menemani dan melayan Baby...
~ Grilled BlackPepper Chicken...
Aku, Hubby n Kakak order..
Best gak tapi nasi sket..tak cukuppp huhuhuhu

Control macho hubby aku makan hehehe

Nie plak air Green Apple Kasturi yang penah org syorkan tapi kali ni aku mintak yang tanpa ais..
Lahaiii macam tak aci jek sebab gelas dah la kontot, sket plak tu..cam tak puas minum tapi rega mahal huhuhuhu

slurppppppppppppp my peberet ice blended cappucino tapi takle nak minum huhuhu

Nie plak Stewed Aus Beef Steak..mak aku punye..
Tapi dia tak abis makan so aku try sket ermmm ok jugak...

Adik tak sah kalo takde eiskrim.. tu pun tak abis sebab dia cuma nak yang coklat je kat atasnye...
Ampeh tol!!!
Kalo Ibu ok, mau Ibu pulun sampai abis.. rugi wooooooooooooooooooooo

Our enibeseri angkut mak dan anak2 ihiks..
Penuh meja sepenuh list dan rega di bil uhuks..

Ha ko! karipap gergasi..
Taktau la sedap ke idak, mak aku tak sempat makan so tapau jek..

Dan aku dan Baby yang kekenyangan.. Baby kenyang minum susu hehehe

p/s : ok tak weh aku pakai tudung ni..jujur r... kalo ok, aku nak beli tudung2 camni je la


post signature


5 luvbites:

miEz haNeM said...

salam:)
kak ena:) comelnye permata hati kamu:)

ala2 cian ye dah tertido..:)

karipap beshar tu wat miez lapo la kak:)

take care

achee_b165 said...

kat SR la tu kan..

Eppe eneberseri.. semoga makin berseri²...

~p'na mama oja~

Ayen said...

Canteeekkk...Geram i tengok tau,hahaha...

chamizah said...

Ena, psl tudung tu, mmg ok sgt la ena pkai..xde la cam bibik/indon pown. kale pown lawo la..kne ngn muke & kale kulit ena..cha pon skang ni byk tudung gitu je..senang pakai, sarong jer...lantok la org nak kate ape..asal kite selesa pakai..

HASNAH said...

Ena, cantik ko pakai tudung tuh..btol..tak tipu...mmg lawa...beli la lagi...