::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, October 26, 2009

Baby cedera!

Tolong!!!!!!!!!!!!!! Tolong!!!!!!!!!!!!!! Tolong!!!!!!!!!!!!!!!
Baby cederaaa...
Sape wat Baby ni? Tolongggggg!!!
Huwaaaaaaaaa Baby dah tak chumel tang pp gebunye sebab telah dicederakan..
Sape yang wat ni?
Baby kena dera ke?
Aduhhhhh erk! Baby wat diri sendiri?
OooOOO alkisahnye nenek dia tanggal sarung tangan tapi biasala Baby ske menggonyohkan mukanye itew so dapatla penangan di kuku sendiri..
Eh! Kuku dia pendel kowang, aku dah ketip la.. tapi nenek dia kata biasala bila ketip takkan aku nak asah plak kuku Baby kan so yang tajam2 tu la yang wat mengguriskan pp nya yang gebu itew..
Aduhaiii terpaksa la pakai smula sarung tangan..
Baby memang kuat gonyoh muka, takut plak aku nak membukanye..
Tapi skang pp Bbay dah baik cuma ade sket parut lom ilang lagi..


post signature

5 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

oh.. sib baik dah baik.. eemm sapukan cream kat bekas parut tu.. klu tak nak meninggalkan kesan

thanks for komen pasal lalat yg ganngu kat blog aku

sI tEDI said...

ko ni buat suspender jek...

Sapulah minya ke ape..
eh eh.. pandai2 je aku suruh. beranak pun belum. ha ha ha

ibu emy efy eqy said...

siannya baby... biasalah baby bukannya suka pakai sarung tangan. bila kuku panjang abis mukanya di cakar...

MAMADANISH78 said...

suspen btol....ingatkan kena cubit ke apa tadi...uuuhuuu..sian kat baby comel ni...sikit je tu..nnti mama sapu ubat ye...

Ena Qalinsya said...

cute
erk! takut r nanti dia sapu plak ngan tgn dia

tedi
mana de aku wat spender :P
takpe..ko bole blajo ihiks

ibu emy efy eqy
tu r pasai, nak ketip kuku dia serunn huhuhu

Mama D
hehehe..try r sape cobit dia, ena seligi org tu muahaha