::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, October 14, 2009

Stat keje

Huwaaaaaaaaa
Arini aku dah stat keje..
Malasnye lahai.....
Camne penerimaan drang kat aku ek sebab aku opis baru kan..
Ceh! cam aku kuar dari penjara plak sampai nak tau penerimaan drang ekekeke
Keje banyak aku tak kisah tapi bab dok depan kaunter melayan orang2 luar tu yang segan tu..
Moga2 aku sukses ngan opis baru dan kroje baru aku walaupun tempat duduk aku tak slesa huhuhu
Baby rasanye anto ke mentua jaga kot...
Ntahla, suh hubby coti, hubby semangat bekerja n mentua plak sanggup nak jaga so anto je la..
Yang penting Baby selamat dan dijaga elok, dah memadai...
Tang Kakak dan Adik stay kat umah jaga maktok..
Tonggang langgang la umah, letih r aku balik keje nanti
Moga2 aku tabah dan cekal hadapi sume ni..
AMINNNNNNNNNNNNNN

post signature

4 luvbites:

neezareef said...

japnyeeee rasa ko mcm baru je serah diri kt spital aritu tau2 ko dh nk naik keja..isk...cpt tul masa belalu..anak ko sape jaga

Lina said...

slamat kembali bekerja... weh jauh lar ko nak kene pusing kan klu mentua ko jaga

Fara said...

selamat pulang ke opis! keje jgn x keje...hehehehe...jgn risau baby, mak jaga mesti oknyer...

Ena Qalinsya said...

neezareef
tula pasai za, aku igt nak benti je keje..best upanye urus umah tangga walaupun letih tapi puas bila jaga anak di depan mata.. BB mentua aku jaga

Lina
nak wat camne lina, terpaksa la.. ko pun slamat bekerja gak ihiks

fara
alhamdulillah mmg tiptop ok nye ihiks