::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, October 27, 2009

Dapat hadiah weh

Awal pagi aku dah bekpas ngan mak sedara aku..
Alik2 ade sms masuk dan ajak aku bekpas sebab
dia kata nak bagi aku sumtin so dek sbb aku ni sungguh truja kalo org nak bg sumtin ni, rela la p bekpas kalo kedua tapi tak makan r juz minum ayo jek...
Ha ni la pezen yang aku dapat tu..
Yang menjadi malunye, ni adalah pezen besday aku tapi time besday dia, aku tak bagi pun..
huhuhu malunye lahaiii...
Sory
Lina, nanti aku kasi ke ko pezen utk tahun depan ye...

Yang ni plak kiriman dr jauh nun di KL tu sempena pertunangannye..
Buat
Huda, tima kasih ingatkan kite ye anyway nanti masa majlis kawen, jangan lupa jemput kita ye...

Nie pun aku dapat dari Lina, katanye nanti kedai ni akan di bukak di EC Mall so leh la dapat makanan percuma.. Tak sabo plak asenye ahaks..

Ape ye ade didalamnye?
Truja plak..berat plak tu..

Eh! beli kasut dapat percuma mentol lampu ke?
Konpius nih...

Lahaiii lampu meja wehhh..
Uniknye... dari IKEA plak tu..
Ni ase nak nyanyi lagu TERUJA-Ella ni ekeke

Disebabkan kepelikan sket so aku suh hubby aku la yang memasangnye..
Hubby aku kalo bab pasang2 ni memang teror

Anak2 yang memberi sokongan...
Ceh cam masuk pertandingan pasang lampu la plak ahaks

Ibu dan Baby pun tak lupa nak bagi sokongan jugak ihiks
Ye!Ye! Akhirnye Abah berjaya jua..
Tak susah pun, senang banget tapi sesaje wat susah ahaks..

Tapi sayang, mentol yang diberi tak sepadan ngan lobangnye huhuhu
NOT GUD muahahaha

Anyway thanx Lina..appreciate it that's pezen..
Moga persahabatan kita kan kekal selamanya k..


post signature


2 luvbites:

Lina said...

weiii melampau lar tu ayen tunjuk not good ekk... kira oklar tu aku bg mentol bole wat standby hahaha... lgpun krol yg beli aku tak tau muat ke x

Ayen said...

Bukan not good tu tp tunjuk yg x boleh masuk,hehe...mase kerol beli tu x tgk dulu ke lubang beso mane?Teruk klu nak rodok lubang kecik ngan mende beso,hahaha...