::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, October 1, 2009

Budak Montel


Memula aku pakai susu ni sebab aku pun minum susu ni kan..
Dulu ngan dak 2orang tu, 6bulan aku leh breastfeeding je tapi Baby ni ha taktau r..kroje nak isap jek sampai pedih2 puting aku so terpaksa la campo huhuhu
Tapi disebabkan dia tak yak so aku ingat susu la penyebabnye then aku tuko la susu..

Skang aku bagi dia minum susu ni plak..
Mesti kowang dah maklum dan yangmana kalo minum susu ni baby leh montel kan...
Tapi aku try setin ni je dulu sebab adik ipar aku kata minum susu ni yak ok tapi ade plak kata sembelit..aduhaiiiii penin aku..yangmana satu ni...
Try la setin dulu dan hasilnye
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
montel tak?
mbam tak?
geyam oiiiiiiiiii ase nak geget2 pp dia heheh
baju2 yang longgar dulu pun dah jadi padat dan kemas..
badan berketak2 aduhaii geyammmmmm
Jiran aku pun terkejut, baru seminggu balik kg alik2 balik sini smula tengok2 Baby dah montel walhal seminggu sblom tu dia tengok kecik jek ihiks...
Aku pun takmo truskan minum susu tu..dahla harga mahal pastu badan Baby leh membesar bagai johan..sian plak kat hubby aku sebab dia jugak yang kena angkat anak2 dia nanti hehehe

post signature

4 luvbites:

neezareef said...

tul gak tu ena
baby montel2 mmg npk comey tp kang klu dah montel sgt pun x comey dah jdnye..hehe

sI tEDI said...

hehehehhehe.. mbam pipi dia lah...

jalilah_jy said...

jenuh nak dokong..nanti.. comel tol laaa baby niii kalu dokat mama keramat nak cubitannnn hikhikhik

Fara said...

bg susu snow mmg leh wat budak montel...anak sayer yg 1st dulu mnom snow...tp sampai sethn je...pastu tukar le sbb ada adik...yg adik lak, mnom dumex je, tp bdnnyer montel semontelnyer...hehehehe...