::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, May 13, 2009

Aksi gedik

Pastinye putri2 kesayanganku...
Kakak n Adik
(pesal wat muka camtu sayang?)

dan tak lupa jugak Ibu dan Abah
(kembang idong Abah wakakaka)

matching tak baju kitaorang?
kaler itam ijau... ekekekeke
abaikan baju yang tersangkut di belakang tu ye...
pssstt pasan tak stail aku ngan Kakak bergambar?
dua2 sereng, Ibu borek Kakak rintik tol la ekekeke

Ekceli masa ni on the way nak p kenduri umah kawan hubby aku kat Panching Timur...
janji ngan kawan2 dia tepi jalan then p seiring..
Sesampai jek, kitaorang dapat port best punye, siap dok bawah kipas lagik..

MasyaAllah..
tengok yang pakai baju puteh tu makan.. sampai munjung2 molot tu
ish..ish..ish.. cam 10tahun tak jumpa nasi walhal time tu dah pulun 3 pinggan tu ish..ish..ish..
drang ni takle dok bersebelahan dan dekat sebab ade jek mende mengots drang dok kutuk n ketawakan... tapi memang best kalo de abg baju puteh ni..
tengok muka dia dah leh ketawa dah, nikan plak bile dia bercakap ekekeke

port best tol la, dok tepi umah pengantin lagi tapi time kompang tu la yang dok bingit sket tinger..
Kakak nak makan nasi pun tak senang sebab anak2 aku ni tak ske bunyi bising2..
bunyi blender pun leh totop tinger, camne nak wat umah tepi lapangan terbang ni huhuhu

Ingat balik tu nak p coping baju besday dak2 ni kat ANAKKU, alik2 dua2 dah pengsan so pe lagi, balik la.. Ibu dan Abah pun tompang wat taik mata la ekekeke


post signature

3 luvbites:

Ayen said...

kahkahkahkahkahkahkahkahkahkahkah....kelako betullaa muncung baju putih tu.sakit perut suke.

atty's said...

salam ena..aku tgk..ko pregnant berseri2..

lie_nurulz said...

haha..mak borek anak rintik..

amik gamba ala2 model gitu..
potogenik org kata..;)
cayalah..