::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, May 6, 2009

Kenduri + Klinik

Waaaaaaa sonot wehhh dapat i kenduri berdua2an ihiks...
Ekcelikan, aku memang ske p kenduri tanpa anak2 sebab leceh r..
Tempat ramai2 orang ni tapi kekadang aku bawak gak drang cuma kali ni, ade kazen2 aku mai umah so aku tinggalkanlah drang tu...
Kalo idak, aku bawak gak cuz takkan nak tinggal ngan mak aku kan..
Erk! B, pesal ngan molot tu? ekekekeke
pinky siotttttt
hubby aku rasa sampai takmo kuar keta sebab kena pakai pinky wakakaka
ikut jgn tak ikut B, kang kempunan baby ni kang muahahaha ade kena mengena ka ihiks..

Pas p kenduri, aku ajak hubby p klinik plak wat check up untuk kedua kali...
ikutkan aku dah lambat seminggu tapi mujur wat check up kat klinik swasta so idakla kena marah kan ihiks...
Wat plak doc laki aduhai, nak ke taknak ni.. p je la..
Ampeh tol doc tu!! dia leh kata kulit prot aku tebal.. aku pun jawab 'dah anak 3 doc, tebal la' bongok tol huh!!!!
dah la salah kira.. dia kata aku baru 23minggu walhal aku dah 24minggu, pastu dia check prot plak kata 'tgk pada prot ni cam 25minggu'..ishh!! mana satu la doc ni...
yang sedeynye... darah aku masih terlalu rendah wehhhh
tolong wehhhhhhhhhh
85/55 dan HB plak dalam 10.3 jek.. aduhaii..
Kowang tau tak selain ati ayam, kerang dan sayo bayam, pe lagik yang leh menambahkan darah?
sebab yang disebutkan di atas tu, sume aku tak makan huhuhuhu
kalo darah still rendah, aku kena amik darah lagi bulan depan huwaaaaaaaa takmoooooooo
tulun la akuuu...

Dan obat ni yang aku dapat..
doc ni rajin bagi aku obat berkalering la.. cam budak2 plak aku ase ihiks..
satu obat utk tambah darah katanye dan satu lagi Folic Acid..
Aku ase folic acid tu utk di awalan mengandung, hmm lantak p la...


post signature

3 luvbites:

lie_nurulz said...

alahai..bestnya cik abe leh pakai pink..
nurul nak gak suh hubby tu pakai pink,tp x maunya plak.huhu..

neway,so sweet la kak..sedondon je.

CuTeMiUt78 said...

ho..ho..ho... pinky la plak.. but nice.. eemmm... camne doc tu, blh plak main agak2.. ish.. tu doc bertauliah ke idak.. blh main2 plak.. eemmm pasal darah rendah tu. ko cuba dulu pil tu.. klu agak ada peningkatan dan tak memudaratkan.. ko trus kan la..

Amna Faqiha said...

yg pinky2 tu cm obimin kan?..elok tu kira suma2 vit da dlm tuu..sy dpt gak ms preggy aitu..n acid folic memang dpt dr awal smpai bersalin kn makan