::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, May 7, 2009

TAG ke-27

Huhuhu ekceli aku banyak tol utang TAG2 kan.. terutama utang kat ko cute..
So ni salah satunye, nanti yang len aku buat pas dapat gambar2nye ye cute ihiks....

1) Letakkan Gambar Anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad maknanya gambar anak hari PERTAMA.

erk! melampau!! dalam wad mana de masa wehh... badan pun tak bape stabil lg gpun takkan celik2 mata anak kiter nak tengok flash kamera kot.. tak elok tuhhh..
so ni untuk tatapan kowang gambar anak dara pertama dan kedua aku
Masa ni Kakak umo bape bulan ek..
rasanye baru beberapa bulan gitew, aku pun tak ingat ihiks.. kijam btol ibu ihiks..

masa ni Kakak dah pandai meniarap...
kowang nak tau, disebabkan dahi Kakak luas dan jendul
(cam Abahnye muahahaha)
so arwah akinye sampai tak bagi cukur rambut abis so stakat gunting2 gitu jek ihiks..

Masa ni Kakak dah pandai nek walker..
Dalam umo 7..8bulan gitew la

Kakak dah pandai kick the ball ihiks..
Ganehh.. cam ahli sukan plak..
Ske dia pakai camni...

Time ni besday Kakak yang ke pertama kali..
Tema kaler oren lagik..

Kakak dah besar..dah pandai bergaya ihiksss

2) Letakkan butir ini :
Nama penuh : NUR FARISYA NADHIRA
Nama Panggilan : KAKAK / EISYA
Jantina : PEREMPUAN
Tarikh Lahir : 24 JUN 2003
Tempat Lahir : HOSPITAL BESAR KUANTAN
Berat Lahir : 2.75 KG


Okey, ni gambo anak dara kedua aku...
Yeahhh Adik yang mbam masa kecik....

Bersama bearnye...
(jangan ditanye umo2nye, kompem tak ingat dah ekekeke)

Ske Adik pakai camni ihiks...

Alaa windu zaman Adik baby...

alaaaaaa tiuttttttttttttnyeeeeee
muka Adik bolat jek masa kecik..
geyam....geyam.....

2) Letakkan butir ini :
Nama penuh : NUR FAEIQAH NASUHA
Nama Panggilan : ADIK / EIQA
Jantina : PEREMPUAN
Tarikh Lahir : 27 JUN 2005
Tempat Lahir : HOSPITAL BESAR KUANTAN
Berat Lahir : 3.3 KG

Meh layan gambo2 drang masa kecik

Masa ni cukur rambut Adik..
tema kaler pepel...

Kakak yang baru blajo pangku Adik

Bersama bear n baby doll masing2

Kowang nak tau...
Kakak masa kecik memang kurus giler sampai berat badan tak naik2..
dan Adik plak masa kecik bagaikan di pam2, tu yang wat aku rindu baby yang berbadan mbamm masa baby jela hehehe
tapi bile membesar, bertukar plak drang ni.. si Kakak makin mengembang tapi si Adik makin menguncup... aduhaiii
Yang penting drang sihat sentiasa kan....


post signature

5 luvbites:

LoVEaQshA said...

Akak bila nk trun kl???
Xsbr nk jmp 2ank dara nie..
Nti leh g jejln sesm ngan ank2 dara ini..

nenekrock said...

comel sesangat anak2 akak ;)

CuTeMiUt78 said...

oh.. so cute la muka anak ko.. eh.. baru aku perasan.. kedua2 anak ko lahir bulan yg sama ya.. bagus la.. celebrate skali

PerantauSepi1306 said...

amvoiiii cumelnye anak2 cik puan ena nie... geyamsss tau nengok :D

jalilah_jy said...

cute laaaaaaa anak buah dua beradik tuuu...tak sangka kecik jer akak dia..dah besar ni besauuuu la pula..adik menten jer...