::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, May 21, 2009

Selesai PTK

Aku ader citer aku peksa PTK kan..
yang bestnye aku p peksa tanpa membaca buku pun..
Atleast PTK dulu2, aku baca la jugak tapi kali ni tak baca langsung
ish..ish..ish...
dalam pada tu ngeluh sebab tak lulus walhal malas membaca so sape yg harus dipersalahkan?
blasah diri sdiri, aci tak? ihiks...
So memula aku drive ke opis hubby aku, haruss la hubby aku anto kan sebab nak restu tu ekekek cheewaaahhh poyosss ayat..
Drang wat kat library PSDC tu..
musykil gak.. nape plak peksa wat kat library..
rupanye kowang nak tau, dia wat secara 'interbiu' bukan jawab soklan..
erk! aku dah la tak baca, so kalo dia tanye, aku nak jawab pe gegegege
gabra gile aku masa tu.. mujur ade geng camtu gak tapi bukan leh kira ngat, kot2 otak dia lbh kleber dr aku kan huhuhu
So tak sampai 10minit, 4 orang kena masuk bilik interbiu..
aik! sampai 4orang skali..
dalam tu, berdebar gak tapi ceh! 'geng' (org2 SUK) aku sdiri...
so tarik napas lega sket..
dalam tu dia bg satu soklan setipa sorang menjawabnye..
pastu, dia bagi satu soklan lagi utk group maksudnye sape2 leh jawab n kami leh berbincang..
lahaaaiii senang sangat tapi btol atau tak, hanya drang je la yg tau..
aku siap kena perli lagi 'awak ni ikut dan awak jek nak jawab ye'
hahahaha nasib la.. nak tgk kiter bercakap kan so blasah jek la ekkekeke
kalo tak lulus gak yang ni, KOMPEM aku malas amik dah huhuhuhu
anyway dah settle PTK aku... fuhhhhh legaaaaaaaaaaaaaa



post signature

8 luvbites:

ima shhs said...

ena amik ptk baper ekk

atie said...

eh ena...ptk interview.Cikgu takde lak ptk macam tu...Takpelah kut...bercakap pun okay jee...moga lulus cemerlang k

neezareef said...

FUHH..LEGA DAH ABIS PEKSA

reen said...

ptk tu ap?huhuhu...

atty's said...

insyallah..kalo ade rejeki lulus..tuh

zue @ annaleeya said...

salam tuan rumah... sy dh jd follower awk & thks jgk sbb dah jd follower sy..

Ena ktn kat ner? manalah tau.. tup2satu kg.. ekekekek...

p/s: moga lulus peksa tuh..

syareena said...

sya pun x lepas lagi...

x penah pun bace iye2 sblm PTK hikhikk

PerantauSepi1306 said...

fulamakkk.. dah amik exam....mana tau kali ni leh lepas dengan jayanya.. aminnn