::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, May 21, 2009

Mandi kolam

ENTRY YANG TERTUNGGAK...

hehehe aku ni kalo dah update, berhari2 n3 aku memanjangkan tapi kalo dah takde tu, sepi jek kan ihiks... Ekceli bukan takde citer tapi aku wat n3 ni pun atas mood aku gak.. kalo mood rancak so banyak r n3 yang terkuar, kalo idak...sepi camni jek la ekekeke...
oh ya, kalo ade sape yg prihatin n yg slalu lawat blog aku, pasti terpasan beberapa ari lepas aku ade wat PRIVATE kan blog aku...
Hmmmm ade sumtin yang terjadik yang membuatkan aku cuak dan memPRIVATEkan blog aku tapi bila difikirkan kembali dan aku discuss ngan beberapa orang blogger dan aku pun check, takde ape yang harus ditakutkan so aku buka kembali blog aku ni..
Untuk Akak PS, thanx sebab setia ngan blog Ena sampai tak sabar2 nak jenguk ye..
Sayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanggg akak muaaaahhhh

Ok, layan jek n3 aku yang tertunggak ni ek..
v
v
v
v
v

Beberapa minggu lepas (ha ko! punyela lama ia tertunggak ekekeke) aku bawak anak2 aku p Kolam yang kitaorang survey dulu tu...
Cukup sronok anak2 aku termasuk la bapaknye..
Aku? mampu dok tepi jek..
Kang aku masuk dalam kolam tu kang, kering plak air tu ekekeke


Aku yang amat pucat dengan sakit pedih bibir yang aku alami huhuhu..
Dulu ok jek bibir aku tapi smenjak peknen, trus kulit jd sensitif n aku takle pakai gincu nutri-metics, kalo idak bibir aku gatal2 n jadi itam huhuhu
Ok, memula si Adik jual mahal, takmo join Kakak dan Abah mandi kolam..
Aku tau, anak dara aku sowang ni pemalu owangnye...
So dia temankan jek Ibu dia lepak tepi kolam tuh...


Mujur Ibu bawak bekal kopok keping dan air...
Ekceli masuk dalam ni takle bawak makanan dari luar tapi pepandaila kan..
Kalo idak, lapo anak aku ihiks...


Abah melayan Kakak bermain 'playground' di kolam tu..
Mujur dapat Abah yang rajin kan sayang, kalo idak naya gak Ibu nak melayannye..
Mau Ibu pun join main skali ekekekeke

Ni salah satu 'mainan' yang ade kat situ..
Ade satu baldi yang amat besar di atas, bile air penuh atau separuh, dia akan tertonggeng ke bawah dan orang yang dok dibawah pastinye kuyupppp
Sonot gak tengok tapi huhuhu Ibu mampu tengok Abah dan anak2 Ibu jek mandi..
Abah kata airnye tak panas dan tak sejuk so sedang2 aja hehehe..

Dalam pada tu, Abah mengambil kesempatan lepaskan gian mandi kat kolam orang dewasa ihiks.. tapi kejap jek.. mana bole tinggal anak dara dia lama2 keseorangan...

Dan akhirnyeeeeeee................
Adik termakan pujuk.. gamaknye selepas kenyang makan kopok kot ihiks...
Itupun susah gak pujuk dia tukar pakai suar pendek tu...
Almaklumla, anak dara sowang ni jenis alim sket...
takle pakai suar pendek/skirt atas paras lutut.. pakai baju lengan singkat atau bertali halus...
Dah terpaksa baju2 sumer tu Ibu masukkan dalam kotak huhuhu
Abah kata memula Adik kroje nak berdukung jek.. lama2 tu Kakak cam pujuk ajak main sama ngan Kakak, akhirnye Adik pun dah serasi sampai dah tak hengat dunia dah dia main hehehe

Abah, Kakak dan Adik bersantai di dalam kolam...
Huhuhu bile Ibu leh lepaskan gian nih..
Ase2 baby Ibu ni leleh air liur tak kalo Ibu tak mandi kolam?
ahaks.... poyossssssssssss

post signature

2 luvbites:

Mama Mya said...

salam ziarah.. tumpang baca yer.. sonotnye mandi manda hihihi

saya baru perasan yg ena pernah klik follower di blog http://quefamily1.blogspot.com.. tq yer

jemput singgah kediaman baru saya http://www.quefamili.com

PerantauSepi1306 said...

bestnye nengok u ols mandi manda kat sini ;D