::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Saturday, May 30, 2009

Lahaiii dah sampaiii...

vavavavava
aku dapat pezen pe ni..
sampai 2 kotak ni..
ni excited ni hehehehe

eh! aku dapat kasut VINCCI ke?
Bile masa plak aku order..
Sape plak tau size kasut aku ni?

Wahhhh kasut NOSE pun aku dapat?
bestnye lahaaaaaaiii
ekekekeke ekceli aku tau pe kandungannye
saje jek wat kowang tertanye2..
ekceli bukan kasut r aku dapat tapiiiiiiiiiii
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa
novel2 yang aku mintak tolong owang belikan....
Rugi plak aku ase beli novel 2biji tu kalo tau novel ni sampai arini...
sebab dia kata sampai 4ari tu yang aku tak sabar tu p pulun 2biji novel huhuhu
tapi takpela, menambahkan koleksi ekekekeke
Anyway thanx Huda sebab sudi susah payah belikan novel2 ni masa kat Pesta Buku PWTC tu...
Wahhhh ni ase tak sabar nak baca sume ni?
Dik Zura nak pinjam? ekekekeke


post signature


6 luvbites:

syareena said...

wa... sgt rajin membace..

klu sya la kan...

huk2 amat x suke bace novel hehe

Y@ZeD@ said...

wahhhhhhhhh meriahhhhh novel tuhh..!!

bagus2 hobi membaca di kala mengandung.. hopefully, nanti bby kuar pun rajin membaca mcm akak..!! hehehe

atty's said...

beshnya ena..aku suka.gak..baca novel...hhehehe

achee_b165 said...

wah.. rajin nya mmbaca, byk tuh nak khaatam... apsal x roger p-na jer.. hubby i keja alaf maa... leh dpt 15% staff price maa..hihihi

~p-na mama oja~

Diarihatiku1976 said...

bestnya... tak bangunlah ko duk ngadap membaca ekk.. huhuhu

LoVEaQshA said...

uish dh lm xjenguk blog skli tgk byk daa novel..
hrus pnjm nie..~!
akak cyg= dik zura nk pnjm leh??~!
wlpn akak kata xleh ttp gak nk pnjm,lehla!!lehla!!huhu