::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, May 4, 2009

nyumnyumnyum...

Adehhhh...
lately ni ramai tol tego aku tang aku banyak wat n3 bab makan2...
nak wat camne wehhh....
selagi aku idop, selagi aku bernyawa dan paling penting selagi ade witttt, aku makan r huhuhu
kalo aku tak wat n3 makan2, nampak plak cam aku tak makan dalam keidopan ni kan..
gpun tak salah kan jarang2 aku kuar, bile kuar tu aku wat n3 makan..
bagi mengUPDATE kan blog aku kan kan kan..
So sape jemu ngan n3 makan2 aku ni, takyahla view hehehe
tak paksa pun kowang view kalo bosan kan, nak wat camne..
takkan kerana kowang yang tak ske n3 makan2 aku ni, aku kena hapuskan n3 makan2 aku kan huhuhu...
mentang2 aku chubby, kowang tego ek..
agaknye kalo aku kurus, idak la plak kowang tego tang n3 makan2 aku ek...
sampai ati kowang huhuhuhu
walaupun makanan yang aku order adalah hanya makanan yang biasa2 tapi bagi aku, aku ske pe berkongsi ngan kawan2 yang sudi baca n3-n3 aku ni yangmana aku sekeluarga makan bersama..
btol tak? ihiks... jangan mareeeeeeeeeeee....
so nyumnyumnyum.............

posing sakan anak2 aku bile ajak makan luar ihiks..

yeahhh Kakak dah tuko menu makan skang ni...
ske makan nasi lemak ayam plak dah ihiks...

Adik pun nak gak nasi lemak, walhal tak makan mana pun..+

Best sungguh Adik makan..
Kowang nak tau dia makan pe sebenarnye?

Nasi lemak yang ade carrot aduhaiii..
Abis carrot tu dia makan tapi nasi lemak tak luak pun..
Rugi...rugi...
Adik ni ske makan telo jek, so pasni aku order telo rebus jek, senang huh'

Dan aku...?
Puas pusing2 cari kedai makan alik2 yang ni yang menjadi idaman ku ekekeke
nak wat camne, kena ikut slera baby ni ihiks...

Ralik mak dan hubby aku makan...
tak pandang kiri kanan dah ihiks..

tengok syok2 makan, hujan tetiba lebat plak...
aduhaiiiiiii...
lebat jek takpe, ni siap tempias lagik..
orang pun taktau nak wat pe, nak lari pun takle, nak stay kat situ pun susah nak makan cuz sume makanan dah masuk air huhuhu
mujur kitaorang dah penghujung tapi yg ralatnye, tak sempat aku prabihkan sup tulang aku..
sempat sedut air laici jek sampai abis huhuhu

tengok tu!
air belah sana sampai dah cantum air belah sini..
mau banjir kalo stay lama2 ni so jom balik wehhhhhhhhhh



post signature


4 luvbites:

LoVEaQshA said...

Adui sdap plak nmpk sup tulang tue..
Akak cptla dtg cni leh kita g mkn sesm..

Amna Faqiha said...

uisshh sodap nyo..alah pedulikan apa org kata..dah blog ena empunya sukalahkan nk tulis apoo cuma trima kritikan fikir positif..suma menda kn ada po+ n ne- kann

Ena said...

zura
erk! nape? zura nak banjer ke?

amna
thanx wak... anyway thanx sbb slalu kunjung blog kiter ihiks...

Lina said...

ha aku tau ni kat ner... kat taman sepakat tu kan... baik aku bgtau dulu sblm ko tanya aku hehehe