::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 5, 2009

Menang contest

Phiewwwww
rejki aku wehhhhhhh
selama ni puas tol aku nak menang kat dalam contest2 kowang ni...
Mende senang pun aku susah nak wat nikan mende cikai..
masalahnye sebab aku ni slalu baca tak abis muahahaha
Ingat lagi memula dulu, nak menang contest kat
blog http://cute-miut78.blogspot.com
masa tu cute wat contest pe ek...
aku memula yakin giler aku leh menang, alik2 slalu time corner aku kalah dan aku btol2 down biler kalah tu ekekeke
gile kan! aku bab pezen ni mmg nak menang jek, bile kalah mulala bengang walhal orang ske2 jek.. aku plak yg take siyes muahahahaha
aku ingat cute tak pasan, rupanye dia pasan akan kesepian aku ekekek
pandai tol ko 'baca' owang ek cute ihiks...
kali ni, aku berentap lagik untuk memenangi contest di blog cute..
tapi seperti biasa, dek kerana baca rules tak abis dan time corner kena potong, aku kalah lagik...
aduhaiiii ase nak bakar jek blog cute muahahaha ya ampun cuteeee

so pagi ni, aku saje jek view sume frenlist blog
masuk la blog
http://perantausepi1306.blogspot.com then tinggalla komen pape yang patut..
pastu aku tertengok contest dia yang mana sape yang kena no 00002410, print screen then send ke email dia..
memula dulu kowang nak tau tak.. betapa bengapnye aku muahahahaha
disebabkan ayat akak PS 'kalo anda menjumpai no tersebut' dan semangat la aku mencari serata pelusuk blog akak PS no tu tapi takde punnn.. rupa2nye no tu adalah no pelawat di blog dia wakakakaka bengap! bengap! dan kowang nak tau bile aku sedar akan kebengapan aku itew?
baru pagi tadi la pas aku baca kebetolan no di blog akak PS 00002398 so aku syak kompom la no ni yang akak PS maksudkan..
So disebabkan ade orang dah ajar aku semalam camne nak cepatkan no tu (yg tu pun kena ajo, memang sah bengap tol aku ni wakakakaka) dan dengan semangatnye bile dah sampai ke no 00002410, aku tekan print screen sebanyak mungkin tapi tak jd pape pun..
Eh! cute aritu ajar aku camtu le.. pesal la tak jadi ni..
masa tu rasa nak nanes giler huwaaaaaaa
rejki dah masuk dalam molot alik2 termuntah huwaaaaaaaaa
so aku meninggalkan pesanan wat akak PS di emailnye memohon simpati walaupun tanpa bukti uhuks... dan akhirnye baru jap tadi aku tengok kat blog akak PS


Carik Nombor Di Kaunter
Pemenang bagi pencarian No 00002410 adalah
Cik Puan Ena (http:\\qaisya.blogspot.com)
TAHNIAH!

YES!YES!YES!
AKU MENANG WEHHH...
PESTAIM MENANG CONTEST NIIIIIII
YEEEEEHAAAAAAAAAAAAAAAA
THANX AKAK PS!!!!....


(aduhhhh giler aku ni, bab pezen punye pasai sampai terEMO camtu skali, tu yang maleh nak masuk contest tu uhuks tapi kalo org nk bg pezen free, laju jek kasi address wakakakaka)

post signature

2 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

jap..jap... aku nak habis kan gelak ni dulu.. wakakakakakakaka.. ish..ish.. smpi ko nak bakar blog aku plak sebab tak menang ya.. ko ni.. tu la lain kali belajar smpi khatam ya.. baca rules smpi habis.. pas ni.. blh la bersemangat blk join contest kat blog aku tu.. :D

LoVEaQshA said...

akak nti prezen tue kita share dua yer..hehe