::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, May 29, 2009

Jom makan lagik

Heheheh bab makan lagi, nak wat camne..
Gaji baru dapat.. wat plak tengah 'berdua' ni kan... so tekak tingin makan seafood.. Paling tingin makan ketam masak cili tapi huhuhu bukan musim ketam kot sebab ketam takdok uhuks...
Seperti biasa, tempat seafood yang aku ske makan pastinye
ANA IKAN MASAK PETAI..(erk! btol ke nama ni?)
Tak penah makan pun masak petai dia tapi memang best la ketam masak cili dia nyumnyumnyum...

Hubby aku order air tembikai gelas besar..
Punyela besar.. kalo aku minum kompem ulang alik tandas 20x huhuhu

Kakak yang berambut ngerbang bak pontianak ekekek
Ikut rambut sape la ko ni Kak..
Ibu dan Abah rambut lurus n ikal mayang tau ihiks...

Alahai, time owang makan, time tu la dia nak tido...
Camne la badan tu tak cekeding huhuhuhu

Kebosanan melanda menantikan makanan nak sampai
ekekekeke
hodoh ko wat camtu muka Kak..
Tapi anak sapa ni? bukan anak cheq ka? ekekekeke
Layan aksi kitaorang yang bosan menantikan makanan yang tiba..
Tak lama mana pun tapi disebabkan lapo kan so tu yang jadi buhsan tu ihiks...

Tapi yang paling kelako tu... tak penah dibuat kitaorang..
Order nasi puteh tiga tapi dapat semangkuk tomyam yang kecik..
Biar btol abang yang amik order ni, takkan takle pk kot
Tapi slalunye kalo kiter order, dia akan tanye untuk bape org n bile abang ni tak tanye, aku ingat dia tau la sendiri..
Rupa2nye ampehhhhh...

Telo goreng camtu gak...
Makan berempat tapi telo goreng sbutir jek..
Aduhaiii nape jadi camni ni....
Tapikan, memula tu sumpah seranah la jugak kan...
Alik2 ha ko! cukup bebenonye sebab makan penuh suhpan santun kan almaklumla makan mende sket, kena la makan sket2.. kalo idak kedarahnye cam tak hengat dunia ekekeke

Tak lupa jugak sutun masak pedas.. bestttt jugak
dan ikan kerapu spunden marang skeper masak 3rasa nyum3..
delicious bebeh ihiks...

burppppppppppppp kekenyangan...
jom balik jom ihiks...


post signature


1 luvbites:

ღ lie _nurulz ღ said...

nyumm..nyumm..sedapnya la apa aja yg mak buyung ni jamu dlm blog..huhu