::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, May 11, 2009

Epi mother's day


Hmmm agak terlewat ke aku nak wish epi mother's day?
Alaaa bole lagik kan..kan..kan..
So aku nak wish epi mother's day to all my blogger fren..
Moga kowang menjadi ibu mithali yang penyayang lagi baik ati tapi kena tegas ngan anak2 ihiks..
Oh ya lupa nak habaq mai...
Gambaq di atas tu hasil kraftangan anak dara ku si Kakak di Taskanye dan pastinye ungkapan tu untuk Ibu nye iaitu aku la ihiks..
Thanx sayang...
Ibu terlalu menyayangimu dan takut akan kehilanganmu...

Dan untuk mak ku yang tersayang...
Selamat Ari Ibu kuucapkan..
Maafkan Na cuz tahun ni takde pape untuk diberikan cuma secebis kasih sayang je yang mampu diluahkan walaupun kekadang nampak cam takde kasih sayang almaklumla anak mak ni brutal sket kan ihiks..
Na pun nak mintak maaf selama idop disamping mak, Na sering wat ma terasa ati dan terluka perasaan... Na mintak maaf bebanyak..
Mak.. terima kasih masih sudi berada disamping Na
Masih sudi menyayangi diri ini..
Dan terima kasih selama 31tahun ni menjaga Na dengan cukup sempurna..
Moga kasih sayang antara kita akan kekal selamanya mak walaupun ade duri2 dan bangkai2 busuk yang selalu mengganggu tapi Na harap kasih sayang mak utuh buat Na sekeluarga..


post signature

5 luvbites:

Mohdhazairi Bin Ariffin said...

happy mothers days....

Mohdhazairi Bin Ariffin said...

happy motheers day.. jadi ibu yg terbaik diantara yg terbaik

nenekrock said...

slmt hr ibu tuk mak akk ena
sama muka copy paste je ni hehe

CuTeMiUt78 said...

selamat hari ibu ena....

VersedAnggerik said...

happy mothers' day to U too...