::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, May 18, 2009

Nape ek

STICKY MODE


nape ek...
aku takle komen blog kowang kalo kowang wat post comment camnih...

aku cuma leh komen yang ori camnih jek...

nape ek..
nape jadi camtuh ek..
aku pelik ni...
kowang pelik tak?
sape2 leh tolong aku... tolong btau aku, pe yang patut aku buat huhuhuhu
sebab aku takut kowang kata asik kowang jek jenguk n komen aku tapi aku tak komen pun blog kowang walhal banyak kali aku cuba komen pasti dia kuar ERROR IN PAGE... huhuhu
so tolong aku ek.....


so buat masa ni yang aku check takle komen tu adalah :-
Adik
Lead
Adik Nurulz
Ima SHSH

dan sewaktu dengannya (yang wat tempat komen yang camtu le) memang den takle komen so jangan anggap den ni yang takmo komen ek...
ya ampuuuuuunnnnnnnnnnnnnnnnn

sblom aku memblogging maupun skodeng ke tempat kowang, memula kompem aku sign in dulu google so kowang ase pe masalah yg len ek...
plsssssssssssssss help me!!!!!!!!!!!!!!!!!!

post signature

14 luvbites:

nenekrock said...

sapela tu

atty's said...

ena..ko ade sign in tak as google account gtu..

lie_nurulz said...

oh kanda,dinda pun xtaw pasal apa..

heee..tp nak komen gak kat entry ni..;p

~~ciklinn~~ said...

dah ok lom.... ha betul kak kak yatt ko kena sign in google dulu kot...

Ena said...

huhuhulinn n atty..
kalo kowang terpasan.. kat situ dah terpampang ENA (BLOGGER) bermaksud aku memang dah sign in... Sblom bukak blog mmg aku sign in huwaaaaaaaaaaaa

Rafizah Nordin said...

ena,sowy le tpaksa tulis kat sini sbb dah 2 kali refresh tpi cbox hang tak kua gak.

sinopsis novel nylea akak dah taip.nnt maila blog baca. mana2 yg berkenan tu ko gtau le nanti ye...

pasai novel alaf tu akak leh bagi ko 10-15%.order mesti more than 3 nvls ye...ok yang ena cayang... :D

atty's said...

na..itu aku phm..ko dah sign in..
tp masa nak komen...nanti ade Ko kena cari as google..account..kalo tak silap..kalo silap..im sorry..heeheh..nak gak cuba tolong..

Ena said...

atty...still kenot r huhuhu
aku dah sign in guna google tp still kenot huwaaaaa...

De' Sal said...

Ye ke ena,kalau dah sign in tak jadi juga, akak pun tak reti juga.Cuba tanya yang pakar.

Farazila said...

KAK ENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..
HIKHIKHIK....
zila da dapat pezen akk....
now zila letak kat opis zila...
tenkius vm...
muahhhh

Amna Faqiha said...

cuba jgn sign in dulu time buka blog ena n masa komen 1st blog sesapa..baru sign in dlm blog tuu n nk komen blog 2nd trus jer..saya biasa wat cenggitu jarang sign in dulu kt blog sendirik..cubalah..
ataupon kekadang apa yg kita komen x kuar trus..slps empunya blog view br kuar apa yg d komen.. harap2 ena faham la ;-)

Amna Faqiha said...

sebab jika saya komen blog ena x kuar komen terus n akan kuar ayat ini ....."Your comment has been saved and will be visible after blog owner approval."
x tau sama k tdk problemooo ngan ena punya

ima shhs said...

patut ler sepi tanpa berita...huhuhu...

akak pun tak tau ler naper...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ada something tak kena dengan PC kot....atau pun setting akaun blogspot...hmmm

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣