::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 5, 2009

Promosi Takasima


Takasima wat promosi..
Aku tak tengok pun cuma skodeng dari tingkat atas jek ihiks...


Banyak gak alat2 senaman yang canggih manggih...
mujur mak aku tak ikut, kalo idak mau satu dia amik ni huhuhuhu


ekceli bukan pasai promosi tu yang aku nak habaqkan..
ni ha... dak ALAM yang menang dalam contest You Think You Can Dance tu...

waktu ni dia ngan geng2 dia tengah panas2 kan badan..
Almaklumla, jap lagik nak lipat2 badan kan..
Kang krem plak, tak semena2 ambulan kena mai ihiks..


eh!eh! dia pasan la aku snap huhuhu
wat dek..wat dek.. ekekekeke
not bad gak dia break dance...
ok gak badan dia..
cuma dia nampak selekeh sket ihiks..


post signature


1 luvbites:

LoVEaQshA said...

Akak tue leh jd wishlist utk mother's day nti nie..hehe