::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, May 14, 2009

Alkisah PTK

kowang tau tak PTK tu pe?
hehehe bagi yang taktau, meh aku kasi tau..PTK tu (Penilaian Tahap Kecekapan)
Sape2 yang nak nek pangkat n gaji, kena la lulus peksa ni dulu baru la leh nek..
Dan aku yang bengap ini..dah amik 3x pun masih lom lulus...asik dapat 3 jek... HAMJADAH TOL!!! Kali ke-4 ni kalo tak lulus gak, aku kena mandi air bunga bawah jambatan huh!

Ok, alkisahnye aku kena PTK kat Trengganu...
Cam tahun lepas gak la... tapi tahun lepas aku kena bulan pose, ase nak mati ase huhuhu tapi elok plak 'dia' mai so pe lagi, togokkkkkkk trus ayo wakakakakaka
So semalam, aku sebok la mencari2 surat panggilan untuk ke PTK tersebut..
Yang peliknye, surat memohon ade tapi surat panggilan ntah ilang kemana..
Sblom tu aku dah plan ngan family aku dimana mau stay kat treangganu lama sket almaklumla skali skala dapat berjalan kan so pe salahnye bercoti ngan familykan...
so disebabkan surat ilang so aku jenguk la laman web jpa smula kan sebab nak print out n bawak ke trengganu tu...
bile surf, alik2 tengok.. kowang nak tau pe?
masyaAllah.... mujurla slip kertas peksa tu ilang dan membuatkan aku jenguk laman web JPA ni.. kalo idak sia2 aku p trengganu tu sowang2, congok sowang2, tengok2 takde peksa kat situ..
drang leh tuko tempat peksa kat kuantan ni je ha.. kat PSDC...
cilakak tol JPA ni!!!!
tak mention pun nak tuko tempat peksa...
bahye tol...
so aku pun tuko la plan sebab mak aku pun cam dah lama tak p bercuti n beria2 bile aku ajak ke Trengganu kan..
Wat plak ari senin n slase tu Kakak pun peksa so start

ESOK..AKU COTI WEHHHHHHHHHHH

sampai ari Ahad la
so takdela n3 aku untuk 3ari ek..
jumpa smula kowang ari senin ngan n3 terbaru aku ihiks...
jaga diri n family kowang baik2 tau..
kalo sakit, cepat2 makan obat.. jangan culas tau!
cayanggg kowanggg....


post signature

6 luvbites:

atty's said...

nasib ko cek na..

selamat bercuti na....takecare tau

Zanna_MamaBatrice said...

PTK......zana next week ena...
berdebar2 nie...1st time nak ambil....zana kena kat melaka....adoi...semata nak amik PTK kena ke melaka.....kalu dekat2 area johor ke batu pahat ker....ok ler....penat dah nak berjln2....he he he...boleh pakai ke alasan tu erk...

btw.....gud luck ena....
insya allah, kali ke 4 nie..sure 4 nyer result tu....
wish me luck too k

ima shhs said...

selamat menghadapi PTK....

~~ciklinn~~ said...

selamat bercoti ya....n gud luck na..

neezareef said...

aku pn dah naik mls nk sit exam ptk lg

lie_nurulz said...

selamat bercuti kak Ena...
cepat2 update balik nnt ye..
mmuacchh..;p