::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 26, 2009

Makan tepi pantai

Disebabkan jam dah menunjukkan pukul 2lebih, harusla kitaorang benti makan dulu sebab prot masing2 berkriot...kriot...
Masa ni kat mana ek.. adehh lupa r..
Kat mana ek B...?
Dok tepi pantai perghhhh ase nak tdo bebs...
Tapi layanan amat kurang memuaskan, ampeh tol!!!

Hubby ku yang control macho menantikan orang amik order...
Aku yang lentok juga control ayuss sedangkan di ati marah membara sebab orang amik order bagaikan betak kelubi HUH!

Dalam kesempatan itu, Adik mula main mende yang tak patut main..
Bile di marah dan ditego, begitula rupanye... aduhaiiiiii

Kakak yang pada mulanya tak sedar Ibu snap gambarnye..
Sebenarnya dia tengah tahan nak berak tu, tu pasai dok snyap jek..
Ajak makan takmo, kita plok dia dok jauh, rupanye wat 'keje' ye Kak!! HUH!!!!

Kakak truja dengan 'mainan' Adik dan tingin join tapi wat ayat
'Kakak nak susun jek, takmo bagi Adik main, kang tumpah kang, pedih plak tangan Adik kena air lada' Wahhh pandai ayat kaber Kakak kan

Mujur ABC Eiskrim dia bolela tahan...
Disebabkan air kelapa mak aku tak sampai2 so mak aku bantai air aku dan aku minum jek air Kakak (air sirap)..
Kitaorang makan biasa jek, Nasi Ayam so takyahla snap kan heheheh

Alhamdulillah... kitaorang slamat sampai ke umahhhhhh

post signature


2 luvbites:

ima shhs said...

Sonoknyer gih bercuti....

atty's said...

sedapnya ena abc tuh..